Rat mı yedim yardım edermisiniz

saidtnc

80+
Reaksiyon skoru
1
merhabalar öncelikle rat mı yedim bilmiyorum laptopu çalıştırdıktan 10 dk sonra 4 sn yelik cmd açıldı ve laptopu her actıgımda chorome oto açılıp cs2 takas sitesine atıyıror mcaffee indirdim aldım taradım bişe yok malwebestry yazamadım onun gibi bir şey indiremedim hata veriyor bunu nasıl anlarım yardımcı olurmusunuz

merhabalar öncelikle rat mı yedim bilmiyorum laptopu çalıştırdıktan 10 dk sonra 4 sn yelik cmd açıldı ve laptopu her actıgımda chorome oto açılıp cs2 takas sitesine atıyıror mcaffee indirdim aldım taradım bişe yok malwebestry yazamadım onun gibi bir şey indiremedim hata veriyor bunu nasıl anlarım yardımcı olurmusunuz
Format şart gibime geldi hocam her açtığında saçma bir siteye atması normal değil zaten

en temizi format oluyor güzel bir anti virüs de indirirsin takılırsın

Yani icinte ets2 valorant oyunlarım var bunları ayrı SSD atıp formatlasam bişey olurmu
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

?

Yani icinte ets2 valorant oyunlarım var bunları ayrı SSD atıp formatlasam bişey olurmu

?
Olmaz sadece ilk windowsu kuracağınız ssdyi formatlarsınız, ama en sağlıklısı tabi ikisini birden formatlamak

?
format tam atmak istiyorsan ki atman lazım her şey silinir. ama oyun ssd si ayrı windows ayrıysa sorun olmaz windows kurulu ssdye atın formatı diğerini etkilemez durum

Sence biostanmi atayım yoksa ayarlardanmi

Direkt ayarlardanmi atacağım

Son düzenleme:
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,659
Üyeler
183,152
Son üye