Ravencoin Getirisi

evet hepsini ayarlaman gerekiyor örnek olması açısından kendi ayarlarımı atayım :
GIGABYTE GTX 1660 SUPER OC(Samsung memory)
Phoenixminer 5.5c
Hashrate : 33.905 mh/s
GPU Clock : 1365MHz(700mv)
Memory Clock : 2062MHz
Power Limit : %62
GPU Temparature : 55C
Fan speed : %60(1680RPM)
Watts: 77w
yine söylüyorum kartım ısınma sorunlu senin kartının soğutması iyiyse %60 fan hızında 50 derecenin altına düşecektir
Aynı kart aynı model, aynı ayarları yapiyim mi ben de ? Kart da 60 derece olunca traktör gibi ses geliyor fanlardan aadjasd :D

Ayarları ne şekilde yapmam herek clock hızını düşürünce 7 mh oluyor
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet birkaç saat önce
RVN/5500xt için ayarlarımı paylaşıyorum buyrun:

Bu dosyayı alın, resim attığın sayfada 3 nokta olmalı sağ üstte. Ordan profil yükleye basıp bunu seç. Çalışmaz ise yaz.

ETH varken RVN için yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama RVN'yi geleceğin ETH'si olarak görüyorum. Bu yüzden 114 coin aldım geçen, umarım 4 5 yıl sonra yüzümüz gülür. YTD

Hayır zorlama yok. Sadece kazım yapan kart oyun oynayan karta göre daha uzun çalışma süresine sahiptir.
Video bellekler aktif kullanıldığından sıcaklık baya normale göre artıyor.
Uzun çalışma süresinden mütevellit parçalar eskiyor. Ekran kartına yazık olur 3 5 kuruş için.
Ha benim gibi aylık kontör Netflix parası çıksın yeter diyorsan iyi.

Hayır zorlama yok. Sadece kazım yapan kart oyun oynayan karta göre daha uzun çalışma süresine sahiptir.
Video bellekler aktif kullanıldığından sıcaklık baya normale göre artıyor.
Uzun çalışma süresinden mütevellit parçalar eskiyor. Ekran kartına yazık olur 3 5 kuruş için.
Ha benim gibi aylık kontör Netflix parası çıksın yeter diyorsan iyi.
Evet tam o kafadayım ben de şu an ama 13 mh yeterli mi

hocam sen kaç mh ile kazıyorsun ve gelirin ne kadar
Ben 1660 Ti ile Firo kazıyorumdum vaktiyle RVN değil.
RVN de 12 13 MH alıyordum. İlk yaptığımda 15 idi ama sonra düşürdüler.

ETH varken RVN için yapmak ne kadar doğru bilmiyorum ama RVN'yi geleceğin ETH'si olarak görüyorum. Bu yüzden 114 coin aldım geçen, umarım 4 5 yıl sonra yüzümüz gülür. YTD
Hocam Durumlar Nasıl?

kaça aldın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,375
Üyeler
183,417
Son üye
ererdo0
Geri