Neler Yeni

Ravencoin Mining şu an daha mı karlı?

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
valla RVN bi garıp ya 90 nasi oldu ya
Mesaj otomatik birleştirildi:

ee hocam ben korkuom yani 90 a kadar cıkıo bu pc ye de 4-5 saat gecmedigim zamanlar olabiliyo RVN yi baslamadan bırakcam o zaman. Hocam bilgisayarcı basvurma falan yani benim babam bu konularda cok hassas anlamiyorum hic bi zaman basvurmadim bu karti aldigimdan beri vs. yarin bi dusuneyım kartta belli bi sorun cıkar belki gideriz bilgisayarciya
İçinin açılmaması imkansız. İstersen ben bile bakabilirim. Belli çünkü içi açılmış ya macun sürülmemiş ya yanlış kapatılmış. Tam modeli neydi?

Shimaida

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
223
İsim
galip
valla RVN bi garıp ya 90 nasi oldu ya

ee hocam ben korkuom yani 90 a kadar cıkıo bu pc ye de 4-5 saat gecmedigim zamanlar olabiliyo RVN yi baslamadan bırakcam o zaman. Hocam bilgisayarcı basvurma falan yani benim babam bu konularda cok hassas anlamiyorum hic bi zaman basvurmadim bu karti aldigimdan beri vs. yarin bi dusuneyım kartta belli bi sorun cıkar belki gideriz bilgisayarciya
Bilgisayarcı termal macunu yalamıştır o yüzden ısınıyordur. Bir bak termal macununa. Garantisi falan yok mu kartın?

pentiti

80+ Silver
İçinin açılmaması imkansız. İstersen ben bile bakabilirim. Belli çünkü içi açılmış ya macun sürülmemiş ya yanlış kapatılmış. Tam modeli neydi?
hocam simdi biz zamaninda bu karta babamla termal macun surduk tamammi isiniyo die babam da bu isleri bilio ama 10-20 yıl oncesınden kalma yanı ve ben de hic bilgim yok o yuzden mecbur babama basvurdum ben bırak dogru yere surmeyı babamın dogru kapattıgını falan bıle dusunmıyorum belkı, ve macun sahte olma ihtimali yüksek olan bir arctic mx 4 cunku surdukten sonra ısınma az da olsa gıttı ama fps düşüş sorunu yasandi. Ve bu kart 2. el, tanıdık mining yapan birinden kalma ama hic mining yapmadigini hatta kutusunu bile acmadigini soyluyo kartin.

Msi gaming x RX 480 8GB

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
hocam simdi biz zamaninda bu karta babamla termal macun surduk tamammi isiniyo die babam da bu isleri bilio ama 10-20 yıl oncesınden kalma yanı ve ben de hic bilgim yok o yuzden mecbur babama basvurdum ben bırak dogru yere surmeyı babamın dogru kapattıgını falan bıle dusunmıyorum belkı, ve macun sahte olma ihtimali yüksek olan bir arctic mx 4. Ve bu kart 2. el, tanıdık mining yapan birinden kalma ama hic mining yapmadigini hatta kutusunu bile acmadigini soyluyo kartin.

Msi gaming x RX 480 8GB
Dostum ya bilgisayarcıya git ya da bana yolla ben bakayım. İkisinden birine karar ver. O kartın doğru kapatılmadığını düşünüyorum hala.

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401

Mert Özkaya

𝑅 𝑜 𝓍
80+ Titanium
En İyi Cevap
11
Dahası  
Reaksiyon skoru
25,793
İsim
Mert Özkaya
Instagram
_mrt_ozky_
Discord
Mert Özkaya #6849
RX 480 8GB ile nasıl kazılır sizce 27Mh alıyor ETH Mining de şuan açık.

Bu arada amacım büyük paralar kazanmak değil çerezlik yapıyorum miningi çünkü kartım zaten oyun oynatamıyor bari bu çöp kartla gelir elde edeyim diye oyunlarda genelde sorunlu kart ama mining de iş görüyor.
ETH kazmak daha mantıklı.

pentiti

80+ Silver
biliom hocam da yanı ne bılıyım forumdakı bırıne kartı gondermek sonra o ıcıne bakcak sorunu solıcek ondan sonra da bana yollucak falan garıp geldı

o degilde ekran karti RVN miningde o sıcaklıgtan sonra sok gecirdi ETH yi actim 75 in uzerıne cıkmıyo
1629850260827.png

Son düzenleme:

stereohearts

80+ Gold
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,372
İsim
Enes
Instagram
@stereocrypex
Steam
✪SoloTürk
Twitter
rulerkoala
Discord
stereohearts#1401
biliom hocam da yanı ne bılıyım forumdakı bırıne kartı gondermek sonra o ıcıne bakcak sorunu solıcek ondan sonra da bana yollucak falan garıp geldı

o degilde ekran karti RVN miningde o sıcaklıgtan sonra sok gecirdi ETH yi actim 75 in uzerıne cıkmıyo
Alıntıyı görüntüle
Rev hocam güvenilir

pentiti

80+ Silver
Rev hocam güvenilir
o guvenilirde hocam tekrar diyim babam bu konularda cok hassas bi bilgisayarciya goturmek bile imkansiza yakinken "baba ben bu ekran kartini forumdakı bırıne gondercem sorun oalbılırmıs" desem asla yanı bırde forumdakı ınsanlara hıcbıse bılmıyolar dıo genelde velet fln dio

pentiti

80+ Silver
@RevDeisDou hocm babma soledım dedım kı "kartta sorun oalbilirmis iste forumdaki aylardır bana mining konusunda yardim eden insanlar kartim da sorun olabilecegini soyluyor bi bilgisayarciya gidip bakalım (o anda ben zaten bılgısayarcıyım der) yani ici acilip dogru kapatilmamis olabilir" dedim. dedıkı sana ho9cam hangı gerızekalı o telefonumu ver konusayım onla bı
😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃😀🙂😐😕🙁☹️😞😔

mutuozenc

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
özenç öz
ben laptoptan kazıyorum laptop eth de 70 ravende 68 verıyor benım pc yı daha az ısıttı ben bu işten bir şey anlamadım

raven daha çok yakıyor diyorlar normalde

Top Bottom