Miningde böyle ise oyunda 110 derece falan oluyordu herhaldehocam benim kart iste![]()
![]()
hocam oyun acamiyo ki drop fln iste oyle cokmeler fln hoca oyun oynamıom zaten basıt oyunlar oynuyom bi oyunda 90 derece olmustu 1-2dk yaMiningde böyle ise oyunda 110 derece falan oluyordu herhalde![]()
Veriyim konusalım@RevDeisDou hocm babma soledım dedım kı "kartta sorun oalbilirmis iste forumdaki aylardır bana mining konusunda yardim eden insanlar kartim da sorun olabilecegini soyluyor bi bilgisayarciya gidip bakalım (o anda ben zaten bılgısayarcıyım der) yani ici acilip dogru kapatilmamis olabilir" dedim. dedıkı sana ho9cam hangı gerızekalı o telefonumu ver konusayım onla bı
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ETH devam@RevDeisDou peki hocam ciddiyim Raven coin için değer mi bugün karta bir bakmak istiyorum sökerek kasadan çok da zor gelmedi videolara bakınca sökmek yani Ravencoin çok daha karlı ise 100-200 arttıracaksa uğraşayım bu ekran kartının ısı sorunuyla yoksa sal gitsin ETH ye devam edeyim yani ona göre karta bi bakcam.
WAKLFSEIOJFISEJFGIıaswdısjakıfjs... yaklaşık 5 saattir pc de afk idim ve o clkernel hatası çıkmış 5 saattir kazmıyormuş varya... 5 saat sayılmaz da gene 2-3 saati vardır diye düşünüyorum hadi en az 1ETH devam
İnsider' ı kapat
Nvidia GTX 1650, ETH (Ethash) madenciliğinde 11.37 MH/s hashrate ve 49 W güç tüketimi oranına ulaşabilir ve günde yaklaşık olarak 0.79 USD elde eder.hocam gtx 1650 gddr5 kaç mh ile kazar bilginiz var mı?
DAG boyutu arttı artık onu da elde edemez.Nvidia GTX 1650, ETH (Ethash) madenciliğinde 11.37 MH/s hashrate ve 49 W güç tüketimi oranına ulaşabilir ve günde yaklaşık olarak 0.79 USD elde eder.