Neler Yeni

Ravencoin Mining şu an daha mı karlı?

pentiti

80+ Silver
Miningde böyle ise oyunda 110 derece falan oluyordu herhalde 😂
hocam oyun acamiyo ki drop fln iste oyle cokmeler fln hoca oyun oynamıom zaten basıt oyunlar oynuyom bi oyunda 90 derece olmustu 1-2dk ya 😀 😀
Mesaj otomatik birleştirildi:

ulan napcam ben ya evdeki termal macun sahte arctic mx4 kendım termal macun surmeye kalkıssam oyle bı sorun var onu da bıratkım ozguvenım yok karta bise yapcagımdan korkuyom anca tek tek foruma sormam gerekır su lanet kartın ısınma sorununu gıdermem lazım benım yaaaa 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭 😭

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,316
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
@RevDeisDou hocm babma soledım dedım kı "kartta sorun oalbilirmis iste forumdaki aylardır bana mining konusunda yardim eden insanlar kartim da sorun olabilecegini soyluyor bi bilgisayarciya gidip bakalım (o anda ben zaten bılgısayarcıyım der) yani ici acilip dogru kapatilmamis olabilir" dedim. dedıkı sana ho9cam hangı gerızekalı o telefonumu ver konusayım onla bı
😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃 😃😀🙂😐😕🙁☹️😞😔
Veriyim konusalım :D

pentiti

80+ Silver
@RevDeisDou peki hocam ciddiyim Raven coin için değer mi bugün karta bir bakmak istiyorum sökerek kasadan çok da zor gelmedi videolara bakınca sökmek yani Ravencoin çok daha karlı ise 100-200 arttıracaksa uğraşayım bu ekran kartının ısı sorunuyla yoksa sal gitsin ETH ye devam edeyim yani ona göre karta bi bakcam.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,316
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
@RevDeisDou peki hocam ciddiyim Raven coin için değer mi bugün karta bir bakmak istiyorum sökerek kasadan çok da zor gelmedi videolara bakınca sökmek yani Ravencoin çok daha karlı ise 100-200 arttıracaksa uğraşayım bu ekran kartının ısı sorunuyla yoksa sal gitsin ETH ye devam edeyim yani ona göre karta bi bakcam.
ETH devam

pentiti

80+ Silver
tmmdir
semsiye.jpg

pentiti

80+ Silver
WAKLFSEIOJFISEJFGIıaswdısjakıfjs... yaklaşık 5 saattir pc de afk idim ve o clkernel hatası çıkmış 5 saattir kazmıyormuş varya... 5 saat sayılmaz da gene 2-3 saati vardır diye düşünüyorum hadi en az 1
Mesaj otomatik birleştirildi:

gördüğüm kadarıyla Win11 e güncelleme gelmiş o güncelleme yüzünden böyle oldu büyük ihtimal bi baktım güncelleme için yeniden başlatın dio başlattım radeon software ı bozmuş ondan olduğuna eminim win 10 da iken de güncelleme için yeniden başlattığımda pc yi mesela radeon software ı falan silmişti windows 10 öyle garip bi şey 😃

Son düzenleme:

Lanelzy

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
166
İsim
Efe Basar
hocam gtx 1650 gddr5 kaç mh ile kazar bilginiz var mı?
Nvidia GTX 1650, ETH (Ethash) madenciliğinde 11.37 MH/s hashrate ve 49 W güç tüketimi oranına ulaşabilir ve günde yaklaşık olarak 0.79 USD elde eder.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,316
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Nvidia GTX 1650, ETH (Ethash) madenciliğinde 11.37 MH/s hashrate ve 49 W güç tüketimi oranına ulaşabilir ve günde yaklaşık olarak 0.79 USD elde eder.
DAG boyutu arttı artık onu da elde edemez.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,057,904
Üyeler
168,052
Son üye
skmlkc