Bu gözlük Orijinal mesela. Ama alanlar da incellesin belli olmaz trendyol kimine sahte göndermis. Rengi cok hoş link var mi knk
Konunun başında paylaştı hocam zaten.
Bu gözlük Orijinal mesela. Ama alanlar da incellesin belli olmaz trendyol kimine sahte göndermis. Rengi cok hoş link var mi knk
Bunu biri almış orjinalini cepleyip çakmasını kutuya koyup güzelce paketleyip iade etmiş. Trendyol iade ürünü tekrar satınca böyle olmuş.Yorumlara baktim bu gözluk mesela %100 sahte ve saticisi trendyol korkunc. Gozlugun caminda yazan RB yazisi normalde kameradan görünmez gözle bakarken de görmekte zorlanirsin bazi bakış acilarinda gözükür paranin uzerinde ki semboller gibi. Ama burada Dumduz bariz sekilde baski gibi gozukuyor. Eger elinizde ki boyleyse o da sahtedirAlıntıyı görüntüle
O gözlükle aldigi ayni degilki. Dumduz siyah basliktakiKonunun başında paylaştı hocam zaten.
O da olabilir eğer oyleyse trendyola yazik hic mi incelememisler iade urunuBunu biri almış orjinalini cepleyip çakmasını kutuya koyup güzelce paketleyip iade etmiş. Trendyol iade ürünü tekrar satınca böyle olmuş.
Sorarlar nerden aldın gözlüğü uğurbisikletten aldımBurda daha ucuz bu arada, çerçeve rengi farklı sanırım. Çakma satmaz.
2150TL
Ray-Ban Justin 0RB4165 646880 55 Ekartman Green Metallic On Black Dark Blue | Uğur Bisiklet
Ray-Ban Justin 0RB4165 646880 55 Ekartman Green Metallic On Black Dark Blue 2150,00 . Bisiklet sektöründe Dünya'nın önde gelen bisiklet ve bisiklet malzemeleri olan Scott Dahon Tern Kron Salcano Onguard Topeak Selle italia Limar Giro ve daha fazla markanın bayiliğini ve distribütörlüğünü...www.ugurbisiklet.com.tr
Uğur bisikletten gozluk mu kalsinBurda daha ucuz bu arada, çerçeve rengi farklı sanırım. Çakma satmaz.
2150TL
Ray-Ban Justin 0RB4165 646880 55 Ekartman Green Metallic On Black Dark Blue | Uğur Bisiklet
Ray-Ban Justin 0RB4165 646880 55 Ekartman Green Metallic On Black Dark Blue 2150,00 . Bisiklet sektöründe Dünya'nın önde gelen bisiklet ve bisiklet malzemeleri olan Scott Dahon Tern Kron Salcano Onguard Topeak Selle italia Limar Giro ve daha fazla markanın bayiliğini ve distribütörlüğünü...www.ugurbisiklet.com.tr
onu geçtim bizim ürün polarizeBurda daha ucuz bu arada, çerçeve rengi farklı sanırım. Çakma satmaz.
2150TL
Polarize ne oluyor hocam bilmediğimden soruyorumUğur bisikletten gozluk mu kalsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
onu geçtim bizim ürün polarize
Mesaj otomatik birleştirildi:
o değilde ilk defa İnternet alisverisinde kazık yedim onu da üst üste 2 kere yedim
Polarize ne oluyor hocam bilmediğimden soruyorum
Rayban yazısı sende köşeye daha yakın hocam orijinalinde daha ortalı. Almayı bende düşündüm ama çok orijinal gelmedi.
Ben videodakine göre yorum yapıyorum hocam. Emin olsam bende kapardım fiyat uygunPolarize gözlüklerin çoğunda o şekilde.
Alıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüleAlıntıyı görüntüle