Kuponsuz fiyatıyla da alınır m peki?kupon vardı
Kuponsuz fiyatıyla da alınır m peki?
Teşekkürler ben de aldım.Ben öyle aldım kupon da aktif şu an
100TL ye alınan güneş gözlüğü ile 2600tl ye alınan güneş gözlüğü arasındaki farkı merak ediyorum açıklayabilicek var mı?
Hocam göz duyu organlarımız arasında en kolay sıkıntı çıkarabilecek olan ve sıkıntı çıkarınca da çözümü en zor olan. Ben gözlük alırken cool olmak veya arkadaşın dediği gibi karizma özgüven için almıyorum çok şükür sırf sağlığımı düşünüp ben şahsen üstüne para verseler 100 lira dediğiniz gözlüğü gözüme takmam, 3 dolarlık şey ne kadar kaliteli olabilir. He tabi hu rayban almak zorundasın demek değil. o ya da bu fark etmez, göz sağlığı konusunda sorun yasamayacagindan emin olabileceğin bir gözlük almani öneririm. Elbette bir noktadan sonra ürün kalitesi ve sertifikaları esitleniyor artık onun üstündeki parayı markanın adına ödüyorsun. Fiyatı daha uygun olup göz sağlığını olumsuz etkilemeyen markalar da var iyi bir araştırma yapıp onlara bakabilirsin.100TL ye alınan güneş gözlüğü ile 2600tl ye alınan güneş gözlüğü arasındaki farkı merak ediyorum açıklayabilicek var mı?
Hocam açıkçası pek begenmedim. Görünümü cok sıradan. Zevkler renkler tabi ki…o zaman 50 ekartman Alican bide yakıştı mi
Mesaj otomatik birleştirildi:
yakismadiyds 2145 wayfarer bak