Yurt dışı 150euroGerçekten indirim var mı? Normalde piyasası ne kadar mesela 1 ay önce? 2.6 eder mi böyle orijinal sağlam bir şey ariyordum
Yurt dışı 150euroGerçekten indirim var mı? Normalde piyasası ne kadar mesela 1 ay önce? 2.6 eder mi böyle orijinal sağlam bir şey ariyordum
bu gozluk ile aldığımız gozluk aynı degilRayban yazısı sende köşeye daha yakın hocam orijinalinde daha ortalı. Almayı bende düşündüm ama çok orijinal gelmedi.
Hocam normalde fiyatlara şaşırmayı bırakalı çok oldu, siz izole bir hayat sürüyorsunuz sanırım.Katlabilen modelini 600 liraya almıştım 1.5 sene önce, fiyatlar ne olmuş böyle.
bana siyah geldi 2 kezGözlük geldi, kap kahverengi geldi. Gözlük orijinal RB kısmı lazerle çizilmiş. Made in china diyor, çinde de fabrikası var. İki kişiye de aynı siparişi verdik. Haber veren arkadaşa tekrardan teşekkür ederim.
Trendyoldaki kuponlar tükenmiş sanırım. Bu alınır mı?Burda daha ucuz bu arada, çerçeve rengi farklı sanırım. Çakma satmaz.
2150TL
Ray-Ban Justin 0RB4165 646880 55 Ekartman Green Metallic On Black Dark Blue | Uğur Bisiklet
Ray-Ban Justin 0RB4165 646880 55 Ekartman Green Metallic On Black Dark Blue 2150,00 . Bisiklet sektöründe Dünya'nın önde gelen bisiklet ve bisiklet malzemeleri olan Scott Dahon Tern Kron Salcano Onguard Topeak Selle italia Limar Giro ve daha fazla markanın bayiliğini ve distribütörlüğünü...www.ugurbisiklet.com.tr
Kuponu kullanamıyorumAlıntıyı görüntüleRay-Ban Rb4165 Justin 622/T3 Polarize Unisex Güneş Gözlüğü Siyah Fiyatı - Trendyol
Ray-Ban Rayban 4165 622/t3 55 Güneş Gözlüğü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı gözlüğü 3.5 dan sipariş ettim sonra 2.9 a düştü sipariş ettim simdi 2.6ya düştü OPDKSAOPKJDOPSKPADJSA
Mesaj otomatik birleştirildi:
elime ulaştı bu arada orijinal ürün atasunda aynısı 4.5k