Neler Yeni

🔥İndirim RAYBAN POLARIZE GOZLUK 2577 TL(YENIDEN INDIRIMDE)pesin fiyatina 3taksit

Robius

80+ Bronze

Slamori

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
284
İsim
Deniz
Almıştım orjinal değil bence A+ replika. İade ettim
IMG_0332.jpeg
IMG_0333.jpeg

Robius

80+ Bronze
Onu da luxottica üretiyor çoğu markanın gözlüğünü ürettiği gibi benim tavsiyem içinde sahte olduğu kuşkusu olan varsa luxottica'ya eposta atsın kontrol ettirsin.Alıntıyı görüntüle
Sahibi evet ama Oakley'in bahsi geçen diğer markalarla alakası yok. Amerika'da dev bir yönetim binası, ar-ge merkezi ve fabrikası mevcut.

Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Erdem altun
Alıntıyı görüntüle
Mesaj otomatik birleştirildi:

aynı gözlüğü 3.5 dan sipariş ettim sonra 2.9 a düştü sipariş ettim simdi 2.6ya düştü OPDKSAOPKJDOPSKPADJSA

elime ulaştı bu arada orijinal ürün atasunda aynısı 4.5k
sahte olması kuvvetle muhtemel

Çin üretimi gelmesi kötü olur, italya üretimi gelseydi daha iyiydi. Gelsin bakalım gider atasunda denettiririm. Nereden anladın orjinalliğin kesinliğini?
atasundakı personeller genel olarak tecrubesız yenı mezun optısyenler yada arcelıkden vb satıcı getırıp koyuyorlar anlayamaz kırmamak ıcın sızı dogrudur der gecerler

Son düzenleme:

serwintes

80+ Gold
İlk defa Rayban kullanmıyorum göz yordu normal şartlarda olmaması lazım üzerindeki saçma sapan etiketi kafam rahat olsun iade ettim yine söylüyorum A+ Kalite çaçakma
ben sana katılmıyorum hicbri sorun yaşamadım ürünün kalitesi cok belli yanıldığını dusunuyorum

üründen şüphesi olan buyursun izlesin ürününde bir tane falso yok bilmeden ürüne çakma diyip insanların keyfini bozmayın ürün kesinlikle orijinal
https://w ww.youtube.com/watch?v=ALh_L9Z8eTY&list=WL&index=5&t=56s

Son düzenleme:

Robius

80+ Bronze
İlk defa Rayban kullanmıyorum göz yordu normal şartlarda olmaması lazım üzerindeki saçma sapan etiketi kafam rahat olsun iade ettim yine söylüyorum A+ Kalite çakma.
Polarize gözlükler herkese gitmez kimi insanda derinlik algısını bozarak göz yorgunluğu ve baş ağrısı yapabilir.

Ben mesela bu nedenle araba sürerken polarize gözlük takmam. Baş ağrısı yapmıyor ama derinlik algımı biraz değiştiriyor.

Daha önce normal kullandıysanız öyle bir fark olmuş olabilir.

Polarize=Daha iyi diye bişey yok.

xebec

80+
sahte olması kuvvetle muhtemel

atasundakı personeller genel olarak tecrubesız yenı mezun optısyenler yada arcelıkden vb satıcı getırıp koyuyorlar anlayamaz kırmamak ıcın sızı dogrudur der gecerler

Hocam kuru sıkı laflarınızı bir kenara bırakalım, Atasun insan kaynakları yöneticisi misiniz, siz mi işe alım yapıyorsunuz hocam? Kendiniz karşılaştınız diye her mağazada tecrübesizlerle mi doldurmuşlar. RB lazerle çizilmiş, Kabı her seyi birebir karşılaştırdık. Orijinal tamamen, bir kaç arkadaşımıza da sipariş verdik.

Konuda ben de şüphelerim vardı ve elime geçince benim de şüphem kalmadı. Alana hayırlı olsun.

Top Bottom