Robius
80+ Bronze
Gözlüğün kralı Oakley dir. O markanın modellerine bakın.Hocam açıkçası pek begenmedim. Görünümü cok sıradan. Zevkler renkler tabi ki…
Gözlüğün kralı Oakley dir. O markanın modellerine bakın.Hocam açıkçası pek begenmedim. Görünümü cok sıradan. Zevkler renkler tabi ki…
Onu da luxottica üretiyor çoğu markanın gözlüğünü ürettiği gibi benim tavsiyem içinde sahte olduğu kuşkusu olan varsa luxottica'ya eposta atsın kontrol ettirsin.Gözlüğün kralı Oakley dir. O markanın modellerine bakın.
Sahibi evet ama Oakley'in bahsi geçen diğer markalarla alakası yok. Amerika'da dev bir yönetim binası, ar-ge merkezi ve fabrikası mevcut.Onu da luxottica üretiyor çoğu markanın gözlüğünü ürettiği gibi benim tavsiyem içinde sahte olduğu kuşkusu olan varsa luxottica'ya eposta atsın kontrol ettirsin.Alıntıyı görüntüle
İlk defa Rayban kullanmıyorum göz yordu normal şartlarda olmaması lazım üzerindeki saçma sapan etiketi kafam rahat olsun iade ettim yine söylüyorum A+ Kalite çakma.direkt orijinal olduğu anlaşılıyor çakma olmasını dusunduren neydi
sahte olması kuvvetle muhtemelAlıntıyı görüntüleRay-Ban Rb4165 Justin 622/T3 Polarize Unisex Güneş Gözlüğü Siyah Fiyatı - Trendyol
Ray-Ban Rayban 4165 622/t3 55 Güneş Gözlüğü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
Mesaj otomatik birleştirildi:
aynı gözlüğü 3.5 dan sipariş ettim sonra 2.9 a düştü sipariş ettim simdi 2.6ya düştü OPDKSAOPKJDOPSKPADJSA
elime ulaştı bu arada orijinal ürün atasunda aynısı 4.5k
atasundakı personeller genel olarak tecrubesız yenı mezun optısyenler yada arcelıkden vb satıcı getırıp koyuyorlar anlayamaz kırmamak ıcın sızı dogrudur der gecerlerÇin üretimi gelmesi kötü olur, italya üretimi gelseydi daha iyiydi. Gelsin bakalım gider atasunda denettiririm. Nereden anladın orjinalliğin kesinliğini?
ben sana katılmıyorum hicbri sorun yaşamadım ürünün kalitesi cok belli yanıldığını dusunuyorumİlk defa Rayban kullanmıyorum göz yordu normal şartlarda olmaması lazım üzerindeki saçma sapan etiketi kafam rahat olsun iade ettim yine söylüyorum A+ Kalite çaçakma
polarize degilRay Ban RB4165 Justin 601/8g Güneş Gözlüğü Erkek Fiyatı - Trendyol
Ray-Ban Rb 4165 601/8g 55 Unisex Güneş Gözlüğü yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.www.trendyol.com
hocam pek anlamıyorum da aratınca baktım bu sizin attığınızdan daha ucuz aradaki fark ne anlamadım ama
Polarize gözlükler herkese gitmez kimi insanda derinlik algısını bozarak göz yorgunluğu ve baş ağrısı yapabilir.İlk defa Rayban kullanmıyorum göz yordu normal şartlarda olmaması lazım üzerindeki saçma sapan etiketi kafam rahat olsun iade ettim yine söylüyorum A+ Kalite çakma.
sahte olması kuvvetle muhtemel
atasundakı personeller genel olarak tecrubesız yenı mezun optısyenler yada arcelıkden vb satıcı getırıp koyuyorlar anlayamaz kırmamak ıcın sızı dogrudur der gecerler