yusuf.bzkrt06
80+
- Reaksiyon skoru
- 0
vsyn açın bu kadar fps ne böyle . undervoltta yapabilirsiniz. bir de termal macunu düzgün sürdüğünüze eminmisiniz?360mm sıvı soğutma taktım bios dan biseyler denedim halla sıcaklık çok yüksek neden oluyor anlamadım valorantta bile böyle oluyor
Sıvı soğutmayı takarken altındaki jelatini söküp termal macunu düzgün şekilde sürdüğüne emin misin? Fan ve pompa bağlantılarını doğru yaptınız mı?360mm sıvı soğutma taktım bios dan biseyler denedim halla sıcaklık çok yüksek neden oluyor anlamadım valorantta bile böyle oluyor
macun sürdünüz mü diye soracaktım bırakın macun sürmeyi stock soğutucu bile olsa 90ı geçmesi zor sıvı soğutmanın bağlantısını doğru yaptığınıza emin misiniz isterseniz internetten soğutmanın kurulum videolarına bakıp eksiğinizi araştırın.360mm sıvı soğutma taktım bios dan biseyler denedim halla sıcaklık çok yüksek neden oluyor anlamadım valorantta bile böyle oluyor
jelatini söktüm termal macununu falan da sıktımSıvı soğutmayı takarken altındaki jelatini söküp termal macunu düzgün şekilde sürdüğüne emin misin? Fan ve pompa bağlantılarını doğru yaptınız mı?
Pompanın çalıştığından emin olmak için çok hafif bi titreşim yapar ve ara ara sıvı sesleri çıkarır. Bu şekildemi şuan.jelatini söktüm termal macununu falan da sıktım
kablolamada hata yok aslında
bu haldeyken bilgisayarı kullanmanızı tavsiye etmem kabul edilebilir sıcaklıklar değil hocam bileşenlerinize zarar verebilirsinizjelatini söktüm termal macununu falan da sıktım
kablolamada hata yok aslında yinede tekrar denicem kablolucam