rave
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 1,045
- İsim
- Ahmet Şeker
- Konu Sahibi Konu Sahibi
hocam alıcısı zaten typec direkt telefon girişi yani yazılım desteğini olarakta dolby atmos almayı düşünüyorum 2022 kullananlar bile dolbyle kullanıyor internette gördüğüm kadarıylahocam arkadaşlarından yorumlarından yola çıkarak 2022 bence daha mantıklı bluetooth filanlada pc ye bağımlı olmazsınız yazılım desteği ile özelleştirmelerinizi yaparsınız
Mesaj otomatik birleştirildi:
2022 modelini kullanıyorum bluetooth dışında ufak tefek ses iyileştirmesi var diye biliyorum 2022 de. Ben bluetooth çok kullandığım için 2022 aldım ama bütçen yetmiyorsa ve bluetotth kullanmayacaksan 2022 almana gerek yok
En büyük artısı pil ömrünün 2.5 kat artmış olması. Onun dışında bluetooth bağlantıya sahip o da var. Aradaki 1k farka değmez bence. Üstüne koyup Blackshark v2 pro falan alırım.
peki cloud 2yle arasında oyunlarda aşırı fark olmaz değil mi mobilde kullanılması falan güzel çünkü bayaCiddi fark var aralarında, 2 katına varan batarya ömrü ve Bluetooth eklendi. Ayrıca pek emin değilim ama yazılım desteği de olabilir net bilen bir arkadaş bilgilendirirse sevinirim.
Son düzenleme: