Neler Yeni

Razer Barracuda X 2022 Beyaz 3034 TL

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç
Razer Barracuda X 2022 Beyaz ödeme ekranında 3034 tl ye düşüyor. Nays ile 2834 TL. TR fiyatları anlık minimum 3485 TL ve siyah.
Screenshot_21.png

YazılımKafa

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sorun olunca amazona yazıyorum direk yardımcı oluyorlar. Herhangi bir problem yaşamadım o konuda.

YazılımKafa

80+ Gold
Bir sorun olunca amazona yazıyorum direk yardımcı oluyorlar. Herhangi bir problem yaşamadım o konuda.
Garantiye gitmesi gerekince nasıl olacak? Tr de garanti kullanamayız. Amazona mı gönderiyorsun?

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç
Genelde fiyat iadesi yapıp ürünü geri alıyorlar veya mevcutsa değişim yapıyolar.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bunu 4 ay kullandığım bir kulaklıkta yaşamıştım. 5 ay ve sonrasında nasıl olur bilemiyorum.

YazılımKafa

80+ Gold
Genelde fiyat iadesi yapıp ürünü geri alıyorlar veya mevcutsa değişim yapıyolar.

Bunu 4 ay kullandığım bir kulaklıkta yaşamıştım. 5 ay ve sonrasında nasıl olur bilemiyorum.
Yine de sıkıntı. Sonuçta normalde 2 sene garanti oluyor. Amazon her ne kadar iyi olsa da 2 sene boyunca ürüne destek vermez. Şahsen ben 500₺ verip yurtiçi almayı tercih ederim. Bu ürünüde satın alacağım. Yurtiçi olanın indirime girmesini bekliyorum. Kasıma kadar sürekli 2500 a düşen ürün Kasım dan beri 3500 tan aşağı düşmedi. Ama acelem yok

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç
Yine de sıkıntı. Sonuçta normalde 2 sene garanti oluyor. Amazon her ne kadar iyi olsa da 2 sene boyunca ürüne destek vermez. Şahsen ben 500₺ verip yurtiçi almayı tercih ederim. Bu ürünüde satın alacağım. Yurtiçi olanın indirime girmesini bekliyorum. Kasıma kadar sürekli 2500 a düşen ürün Kasım dan beri 3500 tan aşağı düşmedi. Ama acelem yok
Az önce destek ile konuştum. Şunları dedi.
Screenshot_24.png

Kulaklık geldikten sonra Razer'a fatrura ile birlikte mail atar Türkiye'de yetkili servis hizmeti veriyorlar mı öğrenir güncellerim. Ama amazon garantisi diğer garantilerden daha çok güven veriyor.

LocutuS

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
220
İsim
Ahmet Ahıskalı
Amazon'un vereceği desteğin dışında konuşmada geçen yanlış bir bilgiyi düzeltmek isterim. Fatura, garanti belgesi yerine geçmez. Mevzuatta bu durum açıkça yazıyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç
Amazon'un vereceği desteğin dışında konuşmada geçen yanlış bir bilgiyi düzeltmek isterim. Fatura, garanti belgesi yerine geçmez. Mevzuatta bu durum açıkça yazıyor.
Amazon yetkili satıcı olduğu için fatura garanti yerine geçmiyor mu? Ben Amazon haricinde başka yerlerde faturayı çokça kullandım garanti belgesi yerine.

YazılımKafa

80+ Gold
Az önce destek ile konuştum. Şunları dedi.Alıntıyı görüntüle

Kulaklık geldikten sonra Razer'a fatrura ile birlikte mail atar Türkiye'de yetkili servis hizmeti veriyorlar mı öğrenir güncellerim. Ama amazon garantisi diğer garantilerden daha çok güven veriyor.
Böyleyse iyi

Dahası  
Reaksiyon skoru
36
İsim
Mustafa Atıf Alsaç
Şöyle ki, Sandisk'ten Micro SD card satın almıştım. Çek Cumhuriyetindeydi merkezi. Kendilerine ulaştım. Benden fatura istediler. A101 fişi fatura yerine geçiyordu. Saklıyordum ve attım. Sonrasında UPS kargo Çek Cumhuriyetine gitti yenisi geldi. Eğer Türkiyedeki desteği desteklemiyorsa, yurtdışına gönderilebilir diye düşünüyorum. Yurtdışında işler farklı işliyor olabilir.

Hastayım şunun rengine, bu renk ve modelin kablolu versiyonu varmıydı :unsure:
Kablolu versiyonunu bulamadım ama bunu hem kablolu hem kablosuz kullanabiliyorsun.

Top Bottom