Neler Yeni

Razer Barracuda X 2022 Fışırtı

Aangin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim Küçük
Selam iyi sosyaller,11 gün önce Vatan Bilgisayardan Razer Barracuda X 2022 versiyonunu satın aldım bazen frekansı düşük seslerde sürücü, fışırtı gibi bir ses geliyor fakat Dongle ile kullanınca duyuyorum bu sesi ve oldukça rahatsız etti beni Aux ve Buetooth üzerinden kullanınca o sesi duymuyorum yazılım sal olduğunu da düşünmüyorum bu arada ürünü bilgisayarda kullanıyorum, birebir değişim yaparlar mı?, İşletim sistemi Windows 11.

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Draq123
Vatansa yapmıyor

YazılımKafa

80+ Silver
Selam iyi sosyaller,11 gün önce Vatan Bilgisayardan Razer Barracuda X 2022 versiyonunu satın aldım bazen frekansı düşük seslerde sürücü, fışırtı gibi bir ses geliyor fakat Dongle ile kullanınca duyuyorum bu sesi ve oldukça rahatsız etti beni Aux ve Buetooth üzerinden kullanınca o sesi duymuyorum yazılım sal olduğunu da düşünmüyorum bu arada ürünü bilgisayarda kullanıyorum, birebir değişim yaparlar mı?, İşletim sistemi Windows 11.
Bu tarz sıkıntılarda başım ağrımasın diye amazondan aldım. 2 ay sonra rahat bir şekilde iade ettim. Bakalım senin durumda nasıl olacak. Umarım sıkıntı olmaz

BenRoboTdeğilİm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,326
İsim
BenRoboTdeğilİm
Şansını dene ama zor

stiga05fx

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,292
İsim
Draq123
Garantiye gönder direk sorunu belirtip ama uzu süre beklersin

Aangin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim Küçük
Dün akşam teslim ettim Vatan Bilgisayara değişim için yolladık fotoraflarını çekti yakın zamanda aldığım için değişim için gönderebiliyormuşuz.

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
765
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
Ses kısıkken geliyorsa dip sestir bendede var arada geliyor ama çok rahatsız etmiyor beni şahsen

. Yenisi gelince bu ayarlarıda yapabilirsin ben uzun süredir bu ayarlarda memnun bir şekilde kullanıyorum

Aangin

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
İbrahim Küçük
Ses kısıkken geliyorsa dip sestir bendede var arada geliyor ama çok rahatsız etmiyor beni şahsen

. Yenisi gelince bu ayarlarıda yapabilirsin ben uzun süredir bu ayarlarda memnun bir şekilde kullanıyorum
Dip seste geliyordu, geldiğinde bu ayarı deneyeceğim teşekkürler ederim cevabın için.

yenigeldim

80+ Silver
üstündeki tuşa 3 kere basınca 2.4 moduna geçiyor o zaman düzeliyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

• B1L0
    Hayırlı forumlar

Forum istatistikleri

Konular
1,037,423
Üyeler
164,493
Son üye
bruhBSOD