bunların iki seriside wireless ama razer da +bt de varKabloyu nasıl istediğine göre eğer kablosuz istiyosan razer al kablolu istiyorsan steelseries al ben olsam kablosuz alırım
actris wirelessmi baktıgımda kablolu yazıyoduKabloyu nasıl istediğine göre eğer kablosuz istiyosan razer al kablolu istiyorsan steelseries al ben olsam kablosuz alırım
kablolu : https://tr.steelseries.com/gaming-headsets/arctis-1actris wirelessmi baktıgımda kablolu yazıyodu
düşünce yanlış ben 1700'e almıştım 1.5 sene önce barracuda x gayet kaliteli ve iyi sesi var çoğunluk fps oynuyorum tek kelimeyle güzel sadece kronik sorun var Razerlar'da ses açıp kısma yerine dokununca cızırtı başlıyor Razerin kötü yanı oArctis 1 asla alınmaz.Bana kalırsa 3 4k bandında wireless alayım derken kaliteden ödün vermiş oluyorsun o yüzden kabloluya dönerdim
aga logitechin kulaklıklarını ses kalitesini genel olarak begeniyorlar ama malzeme kalitesi olarak sıkıntı durumda bence kulaklıgı hafif yapıcam diye biraz daha fazla plastige yönelmisler baracuda da içinde çelik iskelet var diye biliyorumAlınır güzel modeldir steelseries gibi berbat kulaklıklarını yazılımla güzel göstermeye çalışmaz tabi aynı fiyata logitech var ise tartışılır
Düşüncenin neresi yanlış?düşünce yanlış ben 1700'e almıştım 1.5 sene önce barracuda x gayet kaliteli ve iyi sesi var çoğunluk fps oynuyorum tek kelimeyle güzel sadece kronik sorun var Razerlar'da ses açıp kısma yerine dokununca cızırtı başlıyor Razerin kötü yanı o