Razer Barracuda X mi Asus ROG Pelta mı Seçmeliyim?

Reaksiyon skoru
0
Merhabalar uzun zamandır kulaklık almayı düşünüyorum kablosuz normalde razer barracuda x alacaktım ama asus rog peltayı gördüğüm andan beri bir çelişki içerisindeyim hem dışarıda kullanmak istiyorum müzik veya günlük kullanım için hemde oyun için bilgisayarda kullanmak istiyorum hangisini almalıyım hangisi daha iyidir

Barracuda X'in segmenti çok daha düşük, 4-5k fiyatlı ürünlerle aynı fiyatta ancak aynı kalitede değil. ROG Pelta daha iyi olur.

Konudan bagimsiz bende HyperX Cloud 2 Core Wireless var 4k bandinda fiyati. Bana guzel geldi sarji bana cok gitti martta aldim 1-2 kere belki sarj ettim (cok kullanmadim ama sarji baya gidiyor yani)

Merhabalar uzun zamandır kulaklık almayı düşünüyorum kablosuz normalde razer barracuda x alacaktım ama asus rog peltayı gördüğüm andan beri bir çelişki içerisindeyim hem dışarıda kullanmak istiyorum müzik veya günlük kullanım için hemde oyun için bilgisayarda kullanmak istiyorum hangisini almalıyım hangisi daha iyidir
Barracuda x kullanıyorum 2020 model. Şarj kapasitesi düşük olmasına ve bluetooth olmamasına rağmen benim çok hoşuma gidiyor. Günlük kullanım için bence oyuncu kulaklığı kabalığını göstermiyor. Asus rog'u kim görse oyuncu kulaklığı olduğunu bilir. Zaten rgb var ama belki kapatılıyordur.

Konudan bagimsiz bende HyperX Cloud 2 Core Wireless var 4k bandinda fiyati. Bana guzel geldi sarji bana cok gitti martta aldim 1-2 kere belki sarj ettim (cok kullanmadim ama sarji baya gidiyor yani)
Bluetooth yoktu ama bunda pardon.

ROG Pelta yeni bir model. Mikrofon kalitesi de baya iyi. Ben olsam Pelta tercih ederdim. SS Artics Nova 5 de düşünülebilir.

Bugün rog peltayı aldım bilgisayarda daha tam deneyimleyemedim ama güzele benziyor sadece bu yaz havalarında kulak kısmını yakıyor biraz ve öğrendiğim kadarıyla 7.1 sürücülere sahip değilmiş ama bilgisayarda denemeden ne kadar iyi anlatamam

Bugün rog peltayı aldım bilgisayarda daha tam deneyimleyemedim ama güzele benziyor sadece bu yaz havalarında kulak kısmını yakıyor biraz ve öğrendiğim kadarıyla 7.1 sürücülere sahip değilmiş ama bilgisayarda denemeden ne kadar iyi anlatamam
Deneyimlerini aktarabilir misin bende Asus pelta almayı düşünüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,389
Üyeler
183,419
Son üye
astroaudd
Geri