Bimmerx
80+
Onay bekliyor yazıyor son stoktan aldımEn son stoktan alanlarda sipariş onaylandı yazmıyor mu ?
Onay bekliyor yazıyor son stoktan aldımEn son stoktan alanlarda sipariş onaylandı yazmıyor mu ?
Stoğun bittiğini gören iade tayfa apexciler aratmıştır
İsrail malı sansınlar da biz alak shdhdb
Bende onaylandı yazıyor 10dk önce aldımEn son stoktan alanlarda sipariş onaylandı yazmıyor mu ?
Konu ilk açıldığında aldık biz, sipariş şu an onaylandı yazıyor. 1 saat kadar sonra onaylandı yazar inşallah. Yoksa -26 stoktan 0'a gelene kadar iptal edilebilir.Onay bekliyor yazıyor son stoktan aldım
Tamam o zaman bence sorun yok @BimmerxBende onaylandı yazıyor 10dk önce aldım
Onay bekliyor hala vermezse vatan sağolsunKonu ilk açıldığında aldık biz, sipariş şu an onaylandı yazıyor. 1 saat kadar sonra onaylandı yazar inşallah. Yoksa -26 stoktan 0'a gelene kadar iptal edilebilir.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Tamam o zaman bence sorun yok @Bimmerx
Aynı şekil taksitli aldiysaniz belki isleme falan almamislardir daha mantikli bir aciklama bulamadim baskaBende onaylandı yazıyor 10dk önce aldım
Onaylandi yaziyor hocam aldigim gibisizde de onaylandı mı yazıyor yoksa onay mı bekliyor? Ben aldıktan 30 dakika sonra stok bitti.
Alıntıyı görüntüle
bende 3 taksitle aldımAynı şekil taksitli aldiysaniz belki isleme falan almamislardir daha mantikli bir aciklama bulamadim baska
Mesaj otomatik birleştirildi:
Onaylandi yaziyor hocam aldigim gibi
Ben 1 saat önce aldım onay bekliyor yazıyor ama mail gelmiş sipariş onayı diyeBende onaylandı yazıyor 10dk önce aldım
Hocam paketinde model kodu vs. mi yazıyor, nasıl anlayacağız?2022 model gelecek. Stok kodu öyle
2021 gelirse paketi açsanız dahi iade almak zorundalar. Vatanın diğer firmalar gibi işkence yaptıracağını sanmam