Sizede yazmak isterim Kulaklara oturuyormu peki benim için önemli olan o cloud 3 de (kablolu) çok rahat ettim bunda aynı performansı alabilirmiyimKardeşim 1 hafta önce orjinal fiyatından satın aldı ve kendim denedim çok iyi. O yüzden tereddüt etmeden aldım şimdi. Gerçekten BEDAVA.
Valla ben kaçırdım da hocam stok gelir diye bekliyorum. Taksit felan filan yaparım diye.arkadaşlar alacak varsa ve kaçıran varsa 1 tane fazla aldım. Fiyata ek bir şey eklenmeyecek yarın MH aranıp adresiniz verilecek yani direk size gelecek.
Cloud 3ü bilmiyorum hiç kullanmadım blackshark v2 pro ve barracuda x i aktif kullanıyorum kulağa tam oturması blackshark v2 pro daha iyi. Barracuda x te normal diyebilirim.Kulaklara oturuyormu peki benim için önemli olan o cloud 3 de (kablolu) çok rahat ettim bunda aynı performansı alabilirmiyim
inşallah 2022dir
Onay e-postası geldi artı siparişlerim kısmında onaylandı yazıyor. Vatan sitesinden aldım.2 tane ayrı saatlerde verdim onaylanmadı daha
KötümüO kadar da uçuk bir indirim yok gibi sanki. 3000 den 2000 e düşmüş. Tek olumlu yanı kablosuz olması. Ama kablosuz olacak diye kötü bir mikrofon almak? Bilemedim.
3700den 2000e düşmüş nasıl yok.O kadar da uçuk bir indirim yok gibi sanki. 3000 den 2000 e düşmüş. Tek olumlu yanı kablosuz olması. Ama kablosuz olacak diye kötü bir mikrofon almak? Bilemedim.
Mikrofon kötü müdür hocam v2x e göre?O kadar da uçuk bir indirim yok gibi sanki. 3000 den 2000 e düşmüş. Tek olumlu yanı kablosuz olması. Ama kablosuz olacak diye kötü bir mikrofon almak? Bilemedim.
2000 TL ye Fifine H9 modeli var şuan itopyada.Kötümü
Özel ihtiyaç hocam harici mikrofon kullanıyorum mikrofonu çıkabilen kablosuz gaming kulaklık mesela şuan tam istediğim kriterler.O kadar da uçuk bir indirim yok gibi sanki. 3000 den 2000 e düşmüş. Tek olumlu yanı kablosuz olması. Ama kablosuz olacak diye kötü bir mikrofon almak? Bilemedim.
Sipariş onay maili bana da geldi ama sitesinde onay bekliyor yazıyorOnay e-postası geldi artı siparişlerim kısmında onaylandı yazıyor. Vatan sitesinden aldım.