Benim yorumum değil hocam kullananlar öyle diyor.Mikrofon kötü müdür hocam v2x e göre?
Benim yorumum değil hocam kullananlar öyle diyor.Mikrofon kötü müdür hocam v2x e göre?
alabilirsin2000 TL ye Fifine H9 modeli var şuan itopyada.
Bende v2 pro ve barracuda x var ikisini de aktif kullanıyorum aralarında göze batacak fark yok (mikrofonda)Mikrofon kötü müdür hocam v2x e göre?
Var bağlanıyor kim demiş bağlanmıyor diye 15 pro max kullanıyorum bağlıyorum çok rahatBu kulaklığı iPhone’a bağlayabiliyor muyuz ? YouTube videosunun altında iPhone’a Bağlanmıyor diyen var. Bilgisi olan var mı
vallahi hocam YouTube videosunun birinde yoruma yazmışlar bende anlamVar bağlanıyor kim demiş bağlanmıyor diye 15 pro max kullanıyorum bağlıyorum çok rahat
reis nerden aldın iptal et de ben alayım1 tane fazla aldım alacak varsa yazsın yoksa iptal edecem siparişi
alacak olursa kargoyu direk onun adresine yönlendireceğim adres değişikliği yaparak
Alıntıyı görüntüle
iptal edeyim ama alamazsan başkası alacaksa onu engellersinreis nerden aldın iptal et de ben alayım
ios desteği varBu kulaklığı iPhone’a bağlayabiliyor muyuz ? YouTube videosunun altında iPhone’a Bağlanmıyor diyen var. Bilgisi olan var mı
vallahi hocam YouTube videosunun birinde yoruma yazmışlar bende anlam
veremedim.
teşekkür ederim yanıtın için