Neler Yeni

❌İndirim Bitti! RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

Kirisute

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Mustafa
RAZER BARRACUDA X öyle aman aman bir kulaklık değilmiş kullanmış olduk vatandan aldım ama daha açmamıştım açtım hayal kırıklığı bence kötü bir kulaklık sürücüleri küçük övdüğümüz kulaklık buysa ne diyeyim 14 yaş hitap eder kulakları gelişmemiş üst düzey kulaklık kullanmamışlara hitap eder
Kulaklarınıza baktırın hocam yakın zamanda
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ekler

• IMG_20241114_232435.jpg
    IMG_20241114_232435.jpg
    175.3 KB · Hit: 84

WumSi

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
40
İsim
YUSUF KAYA
satmak isteyen olursa mesaj atabilir fiyatınızla yazarsanız sevinirim

Akadir41

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
136
İsim
Abdülkadir İvenç
Instagram
akadirr1
Steam
Rinnflow
Twitter
aakadir_
Discord
Kadirr#4145
Reddit
Rinnflow
Dahası  
Reaksiyon skoru
53
İsim
Erkan

Kulaklık kötü bas fazla önce siz bana frekans değerlerini gösteriyorsunuz ama ne ile ölçüldü sürücüler küçük tiz az amaç müzik dinlemekse güzel ama ses kasma olayı farklı ne duyduğunuz önemli ben pahalı ses kartları ile kıydırık lenovo ht seri kulaklık bağladım şarşırtıcı şekilde başarılı creative ses kartı vardı amazondan onu da alıp denedim baya iyi di sürücüler mid olmalı düşük frekansı duymak için. bana göre farklı iyi akşamlar

frqn

80+
cloud 2 core den daha iyi indirim diyordum ama oyun konusunda hyperxin modeli daha iyi sanırım

GrittyFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Felix Nageron
SteelSeries Arctis Nova 5 bu ürünü deneyimlemiş bir kişi var mı? Razer Barracuda X'dan bu kulaklığa geçmeğe değer mi?

Sürücü boyutları aynı gözüküyor.

Dahası  
Reaksiyon skoru
21
İsim
Ahmet Tongal

Kulaklık kötü bas fazla önce siz bana frekans değerlerini gösteriyorsunuz ama ne ile ölçüldü sürücüler küçük tiz az amaç müzik dinlemekse güzel ama ses kasma olayı farklı ne duyduğunuz önemli ben pahalı ses kartları ile kıydırık lenovo ht seri kulaklık bağladım şarşırtıcı şekilde başarılı creative ses kartı vardı amazondan onu da alıp denedim baya iyi di sürücüler mid olmalı düşük frekansı duymak için. bana göre farklı iyi akşamlar

Bende tune 770 bt var. Ses kalitesi ondan iyi, oyuncu kulaklığı olmasına rağmen. Oyunda henüz denemedim ama kullanıcı yorumlarında iyi ses kastıklarından bahsediyorlardı. 7.1 aktif ettiniz mi? Kabloyla kullanmayı denediniz mi veya thx programı?
Ayrıca mobil uygulamadan ekolayzır ayarlanabiliyormuş. Ve kaydettiği için pc de de aynı ayarlar devam ediyor olmalı.

'RAZER Barracuda X Wireless Gaming Kulaklık 1990 TL' adlı paylaşımdaki yorum https://forum.donanimarsivi.com/kon...-gaming-kulaklik-1990-tl.1020269/post-9193112

Son düzenleme:

Enco

80+ Silver
Beyler iade süresi dolmadan almak isteyen varsa veririm. Yer Adana!

Toma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Od
Asus rog strix go Wireless mi önerirsiniz, yoksa bu kulaklığı mı önerirsiniz elimde 1800 tl ye almış olduğum Asus rog strix go Wireless var, şimdi bunuda aldım ancak kutusunu açmadım. Kalite olarak hangisini önerirsiniz rog daha iyi ise hiç kutuyu açmayacağım.

Amd34

80+ Silver
Asus rog strix go Wireless mi önerirsiniz, yoksa bu kulaklığı mı 2 Side sıfır 2 Side 2500 TL olarak düşünürsek.
Knk corsair bakabilirsin asus pek önermem bu da çok rahat değil sesler de pek iyi değil ve zamanla bozuluyor kronik

Toma

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Od
Knk corsair bakabilirsin asus pek önermem bu da çok rahat değil sesler de pek iyi değil ve zamanla bozuluyor kronik
Elimde şu an ikiside mevcut o halde 2 sini de ilana koyup, başka modele yönel diyorsunuz sanırım neredeyse hiç kulaklık kullanan biri değilim bir hevesle katlanabilmesi ve çantası için Asu’su 1800 e bulunca almıştım. Şimdi buna da dayanamadım aldım bakalım ne yapacağız

Amd34

80+ Silver
Elimde şu an ikiside mevcut o halde 2 sini de ilana koyup, başka modele yönel diyorsunuz sanırım neredeyse hiç kulaklık kullanan biri değilim bir hevesle katlanabilmesi ve çantası için Asu’su 1800 e bulunca almıştım. Şimdi buna da dayanamadım aldım bakalım ne yapacağız
He pardon 2.el alacaksınız zannettim bende Corsair'de indirime girmişti alanlar 2.el olarak satıyor o yüzden corsair dedim fakat barracuda'yı açmadan satın :D

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş
@Abdullah Hacıgül dostum buraya bakabilir misin? yılan hikayesine dönmüş
_________________________________________________________________________________________________
Bu arada kulaklığı 1 yıldır kullanıyorum 2022 versiyon olması lazım artıları:
50 saat kullanım,
Diğer ses uygulamalarıyla uyumu,
Mikrofon çıkartılıyor,
Tek tuşla blutooth aracılığıyla telefona bağlayarak evin diğer köşesinde müzik,
Type C

Dezavantajı:
2 günde bir sinyal dalgalanma yapıyor,
kendi uygulamasındaki EQ ayarlarıyla çok patlama yapıyor,
Sinyal bir kez rahatsız edilirse tak diye kendini kapatıyor,
Kötü bir type c - type a dönüşüm kablosu var,
Type c olduğu için güvenlik sertifikası çok geçerli değil, secure boot tarzı durumlarda çalıştırmıyor çıkart tak gerekiyor

biraz geç oldu umarım alanlar memnun kalır
____________________________________________________________________________________________
Diğer ses uygulamaları= DTS X Headphone ve Windows 7.1 ses
şu an ben de bu sorunu yaşıyorum arada bir kendi kendine kapanıyor çözümü var mıdır ?

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Top Bottom