- Reaksiyon skoru
- 220
sipariş verdimHocam baya iyi mouse. Öyle ani reflekslerde takılma , algılama sorunu falan yaşamadım hiç.
Bu fiyata hiç düşünmeden al
sipariş verdimHocam baya iyi mouse. Öyle ani reflekslerde takılma , algılama sorunu falan yaşamadım hiç.
Bu fiyata hiç düşünmeden al
hocam bende ödeme bekleniyor diyor sıkıntı olmaz umarımsipariş verdim
benim bilgime göre en iyi sensöre sahip zowie mouse lar hocam? birkaç e sporcu bunları kullanıyor kalanlar da ya alışkanlıklarından ya da sponsorluktan dolayı farklı mouselar kullanıyorlarHayır. Kendisi teknik verilere göre en iyi sensöre sahip.
bende'de beklemede yazıyorBir tane de ben aldım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam bende ödeme bekleniyor diyor sıkıntı olmaz umarım
Odeme bekleniyor deyince iptal edip yeniden aldım. Karttan para cekti ama sipariste görünmüyor.bende'de beklemede yazıyor
hocam bende de beklemede yazıyor hala .Mouse alam dedim limit yokmuş limit yükledim yeniden sipariş gectim. Simdi siparislerimde görünmüyor ama para gitmiş yarin bi arayayim en iyisi. Sizde böyle sorun oldu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Odeme bekleniyor deyince iptal edip yeniden aldım. Karttan para cekti ama sipariste görünmüyor.
Etme düzelir hocam. Olmadı yarin ararizhocam bende de beklemede yazıyor hala .
iptal etmedim etsem mi acaba
Focus+ tam anlamıyla dünya üzerinde seri üretime geçmiş en iyi sensördür bunların sebepleribenim bilgime göre en iyi sensöre sahip zowie mouse lar hocam? birkaç e sporcu bunları kullanıyor kalanlar da ya alışkanlıklarından ya da sponsorluktan dolayı farklı mouselar kullanıyorlar
Teknik veriler olarak 650ips, 50g ile bütün sensörlerden üstün. Ama bu değerleri hissetmek mümkün değil. Zowie de kullanılan sensörler pmw3360 250ips, 50g. Aralarındaki fark hissedilmez. zowie'nin ele oturuşu, rahatlığı, yapısı vs onlara göre uygun oldukları için onu kullanıyorlar.benim bilgime göre en iyi sensöre sahip zowie mouse lar hocam? birkaç e sporcu bunları kullanıyor kalanlar da ya alışkanlıklarından ya da sponsorluktan dolayı farklı mouselar kullanıyorlar