❌İndirim Bitti! Razer Basilisk V2 Hypershift RGB Gaming Kablolu Mouse 299 TL

Deathadder 2 ile aynı sensöre sahip baya iyi mouse bu fiyata bende alıcam sanırım

Bu pckolikin indirim olayı tosuncuk olayına dönmesin

Hayır. Kendisi teknik verilere göre en iyi sensöre sahip.
benim bilgime göre en iyi sensöre sahip zowie mouse lar hocam? birkaç e sporcu bunları kullanıyor kalanlar da ya alışkanlıklarından ya da sponsorluktan dolayı farklı mouselar kullanıyorlar

Mouse alam dedim limit yokmuş limit yükledim yeniden sipariş gectim. Simdi siparislerimde görünmüyor ama para gitmiş yarin bi arayayim en iyisi. Sizde böyle sorun oldu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bende'de beklemede yazıyor
Odeme bekleniyor deyince iptal edip yeniden aldım. Karttan para cekti ama sipariste görünmüyor.

Mouse alam dedim limit yokmuş limit yükledim yeniden sipariş gectim. Simdi siparislerimde görünmüyor ama para gitmiş yarin bi arayayim en iyisi. Sizde böyle sorun oldu mu?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Odeme bekleniyor deyince iptal edip yeniden aldım. Karttan para cekti ama sipariste görünmüyor.
hocam bende de beklemede yazıyor hala .
iptal etmedim etsem mi acaba

benim bilgime göre en iyi sensöre sahip zowie mouse lar hocam? birkaç e sporcu bunları kullanıyor kalanlar da ya alışkanlıklarından ya da sponsorluktan dolayı farklı mouselar kullanıyorlar
Focus+ tam anlamıyla dünya üzerinde seri üretime geçmiş en iyi sensördür bunların sebepleri
-650hz
-20000dpi
-smart tracking
-asymetric cut-off
-motion sync
650 hz mouse saniyede 650 kez sensörden bilgi toplamakta olmasına denir.
20000dpi hassaslık zaten
Asymetric cut-off ile smart tracking mousenin yüzeylere daha uyumlu olmasını sağlar ve mouseyi kaldırınca okuma sorununu atlar
Motion sync ise bilgisayarın anlayacağı sinyaller göndererek düzeltmeyi azaltarak mousede lag gibi sorunları kald8rır.

Teknik veriler olarak 650ips, 50g ile bütün sensörlerden üstün. Ama bu değerleri hissetmek mümkün değil. Zowie de kullanılan sensörler pmw3360 250ips, 50g. Aralarındaki fark hissedilmez. zowie'nin ele oturuşu, rahatlığı, yapısı vs onlara göre uygun oldukları için onu kullanıyorlar.

Geri