Neler Yeni

Çözüldü✓ Razer Basilisk V2 Vs Asus ROG Chakram Core! Hangisi Daha İyi?

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
Başlıkta da yazıyor hangisi daha iyi? F/P Yönünden bakmayın, sadece performans yönünden bakın. Bir de iki Mouse için de incelemeleriniz nelerdir?

Dahası  
Reaksiyon skoru
7,157
İsim
Burak Karadağ
İkisi de neredeyse dengi dengine kaliteli mouselar kişiye göre de değişir.

Ayrıca bu mouse 2023 model mouse çok kaliteli ve iyidir bunu almazsan bence hata edersin. Al bunu

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
İkisi de neredeyse dengi dengine kaliteli mouselar kişiye göre de değişir.

Ayrıca bu mouse 2023 model mouse çok kaliteli ve iyidir bunu almazsan bence hata edersin. Al bunu
Peki mouselarda yurt dışı olunca ne oluyor?

berkszr60

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
69
İsim
Berk Süzer
Daha önce ne tür mouse veya marka olarak diyeyim ne kullandın bilmiyorum ama razerin 4 tane farklı mousesini kullandım hepsi kablolu idi ama ben bu sefer kablosuza geçiş yaptım bütün mouseleri değişme sebebim de yeğenlerimin benden mouse istemesiydi kıramayıp verdiğimden di :D şuanda 1200 e felan satılıyor ben ise 2ay önce 900e linkte attığım mouseyi aldım 2 adet jarzlı pilde aldım ve mevcutta olan pil jarz etme aletimle gayet rahat kullanıyorum günde 13-16 saat pc başında olan birisiyim iş ve oyun vs birlikte ve jarzı 20gün kadar gidiyor bt ve dungle desteği var ben dungle kullanıyorum bt de daha uzun jarz veriyor diyorlar ama gecikme vs olabiliyormuş hiç denemedim zaten pc de bt yok. EFT,cs,valo,rust vs oynuyorum gecikmesi yok kablolu mouse almanı önermem ben geçtim ve rahatladım https://www.n11.com/urun/razer-deat...akce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel

Zerkavizs

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
100
İsim
Ahmet Demir
Instagram
@Zerkavizs
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Fiyat iyimiş sağlamsa al
Test edeceğim, sıkıntı yoksa alacağım. Bu fiyata bende şaşırdım, adam "yurt dışı ürünü" dedi o kısmı anlamadım yurt dışı olunca ne oluyor bilmiyorum ama bi denemek lazım tabi.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,942
Üyeler
165,606
Son üye
Mr.Crown
Top Bottom