razer basilisk v2 vs razer basilisk x hyperspeed

Umut Ege Özkaya

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,186
sizce hangi mouse alınmalı

bence hyperspeed aynı sensörü kullanıyorlar diye biliyorum ben wireless olduğudnan hyperspeed alırdım

Kablolu her zaman candır bence :) Onun dışında pek fark yok gibi ?

Basilisk v2 daha iyi ama kablolu, kablosuz isterseniz hyperspeed modelini alabilirsiniz ama ben v2 modelini alırdım

Basilisk v2 daha iyi ama kablolu, kablosuz isterseniz hyperspeed modelini alabilirsiniz ama ben v2 modelini alırdım
v2 kablosu çok hafif diye biliyorum ben rampage nin guard kulaklık standını kullanıyorum mouse kablo tutucu var ona biliyorsunuzdur ona takınca kablosuz gibi olur diye düşünüyorum yine denemek lazım

v2 kablosu çok hafif diye biliyorum ben rampage nin guard kulaklık standını kullanıyorum mouse kablo tutucu var ona biliyorsunuzdur ona takınca kablosuz gibi olur diye düşünüyorum yine denemek lazım
razerin bu yeni mouse larında değişik bir kablosu var tüy gibi ama bazıları illakide kablosuz olsun isteyebiliyor bence kablolu kablosusz takılmayın daha iyi olan v2 modelini alın

Sensör olarak basilisk v2 daha iyi fakat aralarındaki farkın *pek* anlaşılacağını düşünmüyorum.
Kablosuz ekipman konfordur benim için.
Basilisk V2'de Free-Wheel var daha iyi skatezler ve iki tane RGB var.

Kablosuz istiyorsan Hyperseed, kablolu da kullanırım diyorsan V2.

Tutuş şekliniz ve elinizin uzunluğu nedir?

Geri