Geçenlerde kablolusu indirimdeydi şimdi de kablosuzu indirimde. Kendim kullanıyorum aşırı memnunum bi tık ağır fakat malzeme kalitesi mükemmel razer isteyenler değerlendirebilir.
Ben bonus kart sahibiyim. Bonus varsa 275 lira da bonus veriyorEyw sepetimdeydi farklı şeyleri birleştirince 6 taksit veriyor o şekilde aldım
+sonsuz elime aldığımda evim gibi hissediyordum ama kaya gibiAğır ama tutuşu çok rahat bir mouse.
Bence 2024te kablolu mouse alınmaz ya, az üstüne koy z1 falan al.Hocam hazır markanın konusu açılmış. az önce razer cobra aldım, g203 kullanıyorum normalde fiyatı 1000TL'ydi değer mi değmez mi ona göre iptal çakalım.
Hocam kablolu tercih ediyorum ben. ne diyorsun g203 den cobraya geçiş değecek bir geçiş mi yoksa almasamda olur bi fark mı var+sonsuz elime aldığımda evim gibi hissediyordum ama kaya gibi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Bence 2024te kablolu mouse alınmaz ya, az üstüne koy z1 falan al.
Cobra pro çok iyi bir mouse olsa da cobra için aynı şeyi söyleyemem.Hocam kablolu tercih ediyorum ben. ne diyorsun g203 den cobraya geçiş değecek bir geçiş mi yoksa almasamda olur bi fark mı var