RevenKalr
80+ Platinum
- Reaksiyon skoru
- 4,424
asus belirli ürünlerinde ürünü aldıktan sonra belirtilen miktar kadar para gönderiyor sana 400 e aldıysan 100 gönderiyor meselageri ödeme noluyor
asus belirli ürünlerinde ürünü aldıktan sonra belirtilen miktar kadar para gönderiyor sana 400 e aldıysan 100 gönderiyor meselageri ödeme noluyor
19cm elim claw tutuyorum alınır mı? bu mausasus belirli ürünlerinde ürünü aldıktan sonra belirtilen miktar kadar para gönderiyor sana 400 e aldıysan 100 gönderiyor mesela
Asusun kampanyası. Fatura kesildikten sonra iade hakkının bittiği gün bir miktar ücreti sana geri ödüyor.
Pil ile çalışması kimisine göre artı kimisine göre eksi. Ki wireless modda 300 bluetooth modda 450 saat kullanım ömrü sunuyor. ( Bu gerçekçi bir değer değil ama firmaların paylaştığı hiç bir değer gerçekçi değildir). Yine ışık konusuda göreceli bir kavram bir şey diyemiyorum. Ve şuan fiyato 310tl zaten300 ve altına düşmesini beklemek daha iyi olacaktır, 375-450 arasına daha iyi özellikli mouselar düşüyor .
Bu ürün gayet güzel, 2 eksiği var 1 pil ile çalışıyor 2 aydınlatması yok.
Dostum zaten kendi mouse'um : DPil ile çalışması kimisine göre artı kimisine göre eksi. Ki wireless modda 300 bluetooth modda 450 saat kullanım ömrü sunuyor. ( Bu gerçekçi bir değer değil ama firmaların paylaştığı hiç bir değer gerçekçi değildir). Yine ışık konusuda göreceli bir kavram bir şey diyemiyorum. Ve şuan fiyato 310tl zaten. Sensörüde kaliteli çift tıklama gibi bir sorunlada karşılaşmadım. Bu fiyatta alınacak başka modellerde var ancak Razer baştan elenecek bir model değil kesinlikle. Alınır.
Olur büyük ihtimalle.18 cm claw gibi bi tutuş şeklim var otururmu elime