Neler Yeni

Yardım Razer Basilisk X HyperSpeed almalımıyım

RevenKalr

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,241
İsim
Eren Bayram
Instagram
er3nbayram
Discord
revengeess

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
En İyi Cevap
3
300 ve altına düşmesini beklemek daha iyi olacaktır, 375-450 arasına daha iyi özellikli mouselar düşüyor .

Bu ürün gayet güzel, 2 eksiği var 1 pil ile çalışıyor 2 aydınlatması yok.
Pil ile çalışması kimisine göre artı kimisine göre eksi. Ki wireless modda 300 bluetooth modda 450 saat kullanım ömrü sunuyor. ( Bu gerçekçi bir değer değil ama firmaların paylaştığı hiç bir değer gerçekçi değildir). Yine ışık konusuda göreceli bir kavram bir şey diyemiyorum. Ve şuan fiyato 310tl zaten :). Sensörüde kaliteli çift tıklama gibi bir sorunlada karşılaşmadım. Bu fiyatta alınacak başka modellerde var ancak Razer baştan elenecek bir model değil kesinlikle. Alınır.

Banxtre

80+ Gold
En İyi Cevap
21
Dahası  
Reaksiyon skoru
18,045
İsim
Batuhan
İlgilendiği Kategoriler
E-Ticaret
Pil ile çalışması kimisine göre artı kimisine göre eksi. Ki wireless modda 300 bluetooth modda 450 saat kullanım ömrü sunuyor. ( Bu gerçekçi bir değer değil ama firmaların paylaştığı hiç bir değer gerçekçi değildir). Yine ışık konusuda göreceli bir kavram bir şey diyemiyorum. Ve şuan fiyato 310tl zaten :). Sensörüde kaliteli çift tıklama gibi bir sorunlada karşılaşmadım. Bu fiyatta alınacak başka modellerde var ancak Razer baştan elenecek bir model değil kesinlikle. Alınır.
Dostum zaten kendi mouse'um : D
Rakipleri o fiyat bandında genelde şarjlı oluyor onun için ek pil masrafına gerek kalmadığı için belirttim.

G.O.A.T.

80+ Platinum
En İyi Cevap
6
Dahası  
Reaksiyon skoru
26,244
İsim
Mehmet
İlgilendiği Kategoriler
NBA
Güzel mouse, kullanıyorum ve memnunum. 280TL civarı iken almıştım, daha aşağısına düştüğü de oluyor. İndirimde alınabilir.

Arsek

80+ Silver
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
879
İsim
mehmet yahya kara
İlgilendiği Kategoriler
ISS önerilerinde, Driver ile ilgili konularda, Donanımsal herhangi bir arızada etiketlerseniz seve seve yardımcı olurum
Discord
.arsek
Güzel mouse, kullanıyorum ve memnunum. 280TL civarı iken almıştım, daha aşağısına düştüğü de oluyor. İndirimde alınabilir.
18 cm claw gibi bi tutuş şeklim var otururmu elime

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,572
Üyeler
161,093
Son üye
Furkan01.
Top Bottom