Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık
Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun
V2 X modeli 1000 TL olan. Ses kartsız.Geçen Gün Hepsiburada üzerinden aldım sonra fiyatı pahalı mı diye merak edip araştırdım. Bu fiyata görünce şaşırdım şimdi HB yi ipal edip bunu alacağım.![]()
Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Alıntıyı görüntüle
Aynı ürün değil ikisi, V2 modelinde ses kartı var V2X’de yok.Geçen Gün Hepsiburada üzerinden aldım sonra fiyatı pahalı mı diye merak edip araştırdım. Bu fiyata görünce şaşırdım şimdi HB yi ipal edip bunu alacağım.![]()
Razer BlackShark V2 X 7.1 Surround Gaming Kulaklık fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olunwww.sinerji.gen.tr
Alıntıyı görüntüle
Umarım iptal etmemişsindir o güzel indirimin boşa gitmesi kötü olur.Şimdi Modellerin farklı olduğunu gördüm özür arkadaşlar.
Yazik etmiş arkadas iptal ederekGeçen Gün Hepsiburada üzerinden aldım sonra fiyatı pahalı mı diye merak edip araştırdım. Bu fiyata görünce şaşırdım şimdi HB yi ipal edip bunu alacağım.![]()
Alıntıyı görüntüle
aynı kulaklığı almayı düşünüyorum hocam memnun musun acaba ?Geçen Gün Hepsiburada üzerinden aldım sonra fiyatı pahalı mı diye merak edip araştırdım. Bu fiyata görünce şaşırdım şimdi HB yi ipal edip bunu alacağım.![]()
Alıntıyı görüntüle