Neler Yeni

🔥🔥 RAZER BLACKSHARK V2 1653 TL'YE 🔥🔥

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,785
İsim
Kerem Çavuş
pini boşver senin kulaklıkta aynı mı diye merak ediyorum yoksa 1800 girdi bana garantiye götürsem sıkıntı yok diyip geri yollarlar.
ses kartı tam oturmamış olabilir farklı kulaklıkla denerken bana da oldu tam oturunca düzeldi dediğin gibi ara ara geliydu o cızırtı sesi , ses kartını çıkar tekrar tak

Entilus

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
805
İsim
Entilus
pini boşver senin kulaklıkta aynı mı diye merak ediyorum yoksa 1800 girdi bana garantiye götürsem sıkıntı yok diyip geri yollarlar.
Ben çok test edemedim. Telefona taktık baslı şarjı dinledim bitek. Alalı 1 ay fln oldu daha kullanmaya fırsatım olmadı. Birde geldiğinde kutusunda azcık darbe vardı, kulaklıkla gelen siyah bez tozluydu biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ses kartı tam oturmamış olabilir farklı kulaklıkla denerken bana da oldu tam oturunca düzeldi dediğin gibi ara ara geliydu o cızırtı sesi , ses kartını çıkar tekrar tak
Sizde bizimle aynı yerden razer shop tan almıştınız sanırım sizin razer pin 2022 den mi kalma

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,785
İsim
Kerem Çavuş
Ben çok test edemedim. Telefona taktık baslı şarjı dinledim bitek. Alalı 1 ay fln oldu daha kullanmaya fırsatım olmadı. Birde geldiğinde kutusunda azcık darbe vardı, kulaklıkla gelen siyah bez tozluydu biraz.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Sizde bizimle aynı yerden razer shop tan almıştınız sanırım sizin razer pin 2022 den mi kalma
yurtdışından gsp301 aldık o gelince çok hoşuma gitti sattım ben , nerde yazıyodu fotoğraflardan bulurum belki

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
cızırtı değilde seste bi bozukluk oluyor anlamıyorum anlatamam dinlemen lazım.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,330
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli
Benim birisinin kulaklığını alıp denemem lazım. Anca öyle anlaşılır.

pr0phet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
418
İsim
Mehmet Emin Güneşli

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,330
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Top Bottom