Neler Yeni

🔥🔥 RAZER BLACKSHARK V2 1653 TL'YE 🔥🔥

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
7.1 ses kartından mı açılıyor ? Yoksa driverden mi

wtbkOO

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
wtbkOO
denemek için aldım ama. konu nedense ilgi görmedi.

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Buna Cloud II bile BlackShark V2 derdi :)
Derse alçak gönüllüğünden der :) V2 daha iyi dir diyen bu kulaklıkları kullanmamıştır anca youtube dan forumdan okudukları ile akıllarınızda oluşan profile göre yorum yapıyorsunuz. Ben ikisini de aldım yanana test ettim hatta hata vardır diye 3 farklı V2 kullandım, sen ne kullandın?

thebizzon

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
55
İsim
Yunus Emre Yalçınkaya
Derse alçak gönüllüğünden der :) V2 daha iyi dir diyen bu kulaklıkları kullanmamıştır anca youtube dan forumdan okudukları ile akıllarınızda oluşan profile göre yorum yapıyorsunuz. Ben ikisini de aldım yanana test ettim hatta hata vardır diye 3 farklı V2 kullandım, sen ne kullandın?
Bende 4 senedir cloud 2 kullanıyorum başka kulaklık almaya korkuyorum bunun gibisini daha bulamam diye ama artık wireless a geçmeyi düşünüyorum cloud2 dengi bir kulaklık yokmu

Metaxa

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
550
İsim
Aziz
İkisini de kullandım. Burada insanları ön yargıya göre değerlendirmezsin. Umarım anlamışsındır.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,285
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
İkisini de kullandım. Burada insanları ön yargıya göre değerlendirmezsin. Umarım anlamışsındır.
Ön yargı mı, şaka mısın :D Biraz kelimenin ne olduğunu araştır istersen. Konuştuğum cümlede ön yargı yok tespit var. Al sana bir tespit daha, ikisini kullanıpta, v2 daha iyidir diyen adam ya yalancıdır ya da sponsorluk almıştır. Sen hangisisin?

Top Bottom