Buna Cloud II bile BlackShark V2 derdiCloud II bu kulaklıktan 2 gömlek daha iyi
Derse alçak gönüllüğünden der V2 daha iyi dir diyen bu kulaklıkları kullanmamıştır anca youtube dan forumdan okudukları ile akıllarınızda oluşan profile göre yorum yapıyorsunuz. Ben ikisini de aldım yanana test ettim hatta hata vardır diye 3 farklı V2 kullandım, sen ne kullandın?Buna Cloud II bile BlackShark V2 derdi
Bende 4 senedir cloud 2 kullanıyorum başka kulaklık almaya korkuyorum bunun gibisini daha bulamam diye ama artık wireless a geçmeyi düşünüyorum cloud2 dengi bir kulaklık yokmuDerse alçak gönüllüğünden der V2 daha iyi dir diyen bu kulaklıkları kullanmamıştır anca youtube dan forumdan okudukları ile akıllarınızda oluşan profile göre yorum yapıyorsunuz. Ben ikisini de aldım yanana test ettim hatta hata vardır diye 3 farklı V2 kullandım, sen ne kullandın?
İkisini de kullandım. Burada insanları ön yargıya göre değerlendirmezsin. Umarım anlamışsındır.Derse alçak gönüllüğünden der V2 daha iyi dir diyen bu kulaklıkları kullanmamıştır anca youtube dan forumdan okudukları ile akıllarınızda oluşan profile göre yorum yapıyorsunuz. Ben ikisini de aldım yanana test ettim hatta hata vardır diye 3 farklı V2 kullandım, sen ne kullandın?
Ön yargı mı, şaka mısın Biraz kelimenin ne olduğunu araştır istersen. Konuştuğum cümlede ön yargı yok tespit var. Al sana bir tespit daha, ikisini kullanıpta, v2 daha iyidir diyen adam ya yalancıdır ya da sponsorluk almıştır. Sen hangisisin?İkisini de kullandım. Burada insanları ön yargıya göre değerlendirmezsin. Umarım anlamışsındır.