Buna Cloud II bile BlackShark V2 derdiCloud II bu kulaklıktan 2 gömlek daha iyi![]()
Derse alçak gönüllüğünden derBuna Cloud II bile BlackShark V2 derdi![]()
Bende 4 senedir cloud 2 kullanıyorum başka kulaklık almaya korkuyorum bunun gibisini daha bulamam diye ama artık wireless a geçmeyi düşünüyorum cloud2 dengi bir kulaklık yokmuDerse alçak gönüllüğünden derV2 daha iyi dir diyen bu kulaklıkları kullanmamıştır anca youtube dan forumdan okudukları ile akıllarınızda oluşan profile göre yorum yapıyorsunuz. Ben ikisini de aldım yanana test ettim hatta hata vardır diye 3 farklı V2 kullandım, sen ne kullandın?
İkisini de kullandım. Burada insanları ön yargıya göre değerlendirmezsin. Umarım anlamışsındır.Derse alçak gönüllüğünden derV2 daha iyi dir diyen bu kulaklıkları kullanmamıştır anca youtube dan forumdan okudukları ile akıllarınızda oluşan profile göre yorum yapıyorsunuz. Ben ikisini de aldım yanana test ettim hatta hata vardır diye 3 farklı V2 kullandım, sen ne kullandın?
Ön yargı mı, şaka mısınİkisini de kullandım. Burada insanları ön yargıya göre değerlendirmezsin. Umarım anlamışsındır.