Razer blackshark v2 pro (2023) ayarları değiştirmeme rağmen değişiklik olmuyor

Quadro7

80+
Reaksiyon skoru
0
Arkadaşım da aynı kulaklık var o böyle bir sorun yaşamıyor ve ilk başta kulaklıkla alakalı olduğunu düşünüp iade ettim sonradan farklı bir siteden tekrar sipariş ettim aynı sorun yine var bilgisayara 3 kere format attım cos ve normal window 10 ve 11 ama yine de bir şey değişmedi artık ana kartla ilgili bir sorun olduğunu düşünmeye başladım ama anakartı da servise göndermek istemiyorum aynı sorunu yaşayan arkadaşlar varsa yardımcı olursa çok sevinirim ana kart (msı b850 gaming plus wifi)

Kulaklığı iade etmene, iade edebilmene daha çok takıldım, o süreç nasıl işledi ? 👀
Anakartın en son model, belki bağlantı ile alakalıdır pro modelini net bilmiyorum ama dongle veya usb / usb kablo ucu aparatıfı varsa onla alakalı olabilir, bir ara Logitech öyleydi. Onun dışında ne ayarı yaptığından bahsetmemişin ama taktığın giriş fln da uygun olmayabilir. Bende razer kullanıyorum ama Pro değil, o yüzden sorunun ile net bilgim yok.

İlk kulaklığı iade edebildim çünkü o benim bilgisayarımla alakalı bi sorun değildi farklı bi pc de denemiştim yine aynı sorun vardı format ve razer synapse ayarlarını kurcalamaktan farklı bir şey deneyemedim çünkü bu sorunla alakalı bir şey bulamadım dongle ile kullanıyorum direkt kablosu ile de kullandım bir şey değişmiyor konu hakkın da bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim

İlk kulaklığı iade edebildim çünkü o benim bilgisayarımla alakalı bi sorun değildi farklı bi pc de denemiştim yine aynı sorun vardı format ve razer synapse ayarlarını kurcalamaktan farklı bir şey deneyemedim çünkü bu sorunla alakalı bir şey bulamadım dongle ile kullanıyorum direkt kablosu ile de kullandım bir şey değişmiyor konu hakkın da bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Daha önce başıma geldi.

İlk olarak dongle'ı kasanın arka tarafına tak

şarjını tam doldurdup dene

buradan dongle sürümünü güncelle

iki windows sürümünüde denemişsin ama win11 de kurulan sürücüler bozuk thx'i kurmuyor bu da yaptığın ayarların değişmemesine yol açıyor.
win10 kurman lazım win update syanpse otomatik kuruyor ve thx de indiriyor

Kanka windows 10 da kullandım sorun yine aynıydı firmware uptade güncel şeyi anlamadım dongle şarj etme işini nasıl oluyor o dongle nasıl kasanın arkasına takıcam zaten full kabloyla takılı kasaya dongle

Kanka windows 10 da kullandım sorun yine aynıydı firmware uptade güncel şeyi anlamadım dongle şarj etme işini nasıl oluyor o dongle nasıl kasanın arkasına takıcam zaten full kabloyla takılı kasaya dongle
Dongle güncel değilse güncelliyorlar.

Dongle USB zaten kasanın arka tarafındaki USB girişine tak.

Windows update kısmında kendi otomatik kuruyor synapse yazılımını ve thxi ama win 11 de kurmuyor

windows 10 kullanırken de aynı sorun vardı onu söylemeye çalıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık ve dongle güncel zaten şu an da update yaptım zaten

windows 10 kullanırken de aynı sorun vardı onu söylemeye çalıştım
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

kulaklık ve dongle güncel zaten şu an da update yaptım zaten
windows 10 kullanırken synapse'i kendin indirdiysen ondan çalışmamış olabilir

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,163,255