RAZER BLACKSHARK V2 PRO (2023) EQ AYARI - SYNAPSE AYARI?

zelimzhh

80+
Reaksiyon skoru
7
Herkese selamlar.
THX SPATİAL AUDİO açmaya çalıştığımda hiçbir şey değişmiyor. Mikrofon ayarlarında farklı bi şey ayarladığımda hiç bir şey değişmiyor mikrofon kalitem halen aynı kalıyor. Sebebi nedir bilen var mı?
Ve EQ ayarı önerecek var mı. Genel kapsamlı bi eq ayarı. Müzik oyun için ayrı ayrı. Mikrofon için ayrı.

1746648803133.webp

Herkese selamlar.
THX SPATİAL AUDİO açmaya çalıştığımda hiçbir şey değişmiyor. Mikrofon ayarlarında farklı bi şey ayarladığımda hiç bir şey değişmiyor mikrofon kalitem halen aynı kalıyor. Sebebi nedir bilen var mı?
Ve EQ ayarı önerecek var mı. Genel kapsamlı bi eq ayarı. Müzik oyun için ayrı ayrı. Mikrofon için ayrı.

Alıntıyı görüntüle
valla bendede mikrofonda hiçbir şey değişmiyordu gürültü engelleme falan hiç umrunda değildi sanki programın bende 6.6k verdim diye iade etmiştim

Herkese selamlar.

Alıntıyı görüntüle
@Sansar Salvo hocam biliyor musunuz bu problemi

ne ayarlarsam ayarlayayım sesler aynı. mikrofon kalitesi aynı. 2.4GHz usb ile bağlıyorum.
Anladım hocam etiketlediğim arkadaş razer programlarından biraz anlıyor görünce yardımcı olacaktır bir fikri varsa

Synapse uygulamasını kaldırın PC nin bölgesini ABD veya Avrupa,dilinide ingilizce yaptıktan sonra resetleyip tekrar yükleyin sorununuz çözülecektir.

Synapse uygulamasını kaldırın PC nin bölgesini ABD veya Avrupa,dilinide ingilizce yaptıktan sonra resetleyip tekrar yükleyin sorununuz çözülecektir.
reisim duzeldi de dili ve bolgeyi geri tr yapayim mi kalsin mi. bir de onerdiginiz eq ayarlari microfon ayari var mi. geceden beri aklima takildi bu driver satmayi bile dusundum tesekkurler

reisim duzeldi de dili ve bolgeyi geri tr yapayim mi kalsin mi. bir de onerdiginiz eq ayarlari microfon ayari var mi. geceden beri aklima takildi bu driver satmayi bile dusundum tesekkurler
Rica ederim hocam,tabi bölgeyi ve dili tr yapın artık.Eko işlerinden anlamam bende hazır ayarları kullaniyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,009
Üyeler
173,917
Son üye
Neo001
Geri