Öneri Razer BlackShark V2 Pro 2023 mü, yoksa SteelSeries Arctis Nova 7 mi?

Reaksiyon skoru
2
Merhaba,
Yeni bir kablosuz oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum ve iki model arasında kararsız kaldım:

• Razer BlackShark V2 Pro (2023)
  • SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless

Blackshark 2023 modelini baya araştırdım, menteşesi hakkında çok olumsuz yorum var. Ancak ses mikrofon olarak mükemmel ürün

V3 pro çıkmasını bekliyorum. Menteşe yaygın soyunmuş, korkutuyor.

Merhaba,
Yeni bir kablosuz oyuncu kulaklığı almayı düşünüyorum ve iki model arasında kararsız kaldım:

• Razer BlackShark V2 Pro (2023)
  • SteelSeries Arctis Nova 7 Wireless
Mikrofon gerçekten önemliyse v3pro ama malzeme dandik diye biliyorum şıklık vs istersen steelseries ses kaliteleri yakındır gibime geliyor mikrofondan v3 alır kullanışlılıkyada steelseries alır bu kriterlere bakarak sen karar ver

Blackshark v2 pro piyasadaki en iyi wireless kulaklık. Ses kalitesi, mikrofonu, bluetooth vs her seyi ile harika. Ama ne yazik ki malzeme kalitesi cok kotu. Ocak ayinda 8900₺ e aldim. Aldigim gunden bu yana mentese sorunu oldugunu biliyordum o yuzden ilk gunden mentese kisimlarini siyah bant ile cevreledim. 1 hafta once alt taraftan sag mentesenin ayrildigini gordum siyah bant ile cevrelenmis olmasa ayrilicakti yani. Media Markt’tan aldim servise gonderen kimse olumlu donus alamamis herkese kullanici hatasi diyip ucretli degisim talep etmisler bende ugrasmak istemiyorum. O yuzden biraz daha siyah bantla cevreledim paramiz ile rezil oluyoruz razer pismanlik. Ama donanima diyecek hic birsey yok efsane otesi her seyinden memnunum.

Geri