Konsol sürümü olduğu için uygulama desteklememesi çok saçma olmuş uygulaması bayağı işlevseldi bu modelin. Almayı düşünüyordum ama vazgeçtim sanırım Hyperspeed modelini alacağım.xbox ver. şu ana kadar bir şey yaşamadım tek eksisi uygulaması yok
Konsol sürümü olduğu için uygulama desteklememesi çok saçma olmuş uygulaması bayağı işlevseldi bu modelin. Almayı düşünüyordum ama vazgeçtim sanırım Hyperspeed modelini alacağım.xbox ver. şu ana kadar bir şey yaşamadım tek eksisi uygulaması yok
onunda mikrofonu çıkmıyorKonsol sürümü olduğu için uygulama desteklememesi çok saçma olmuş uygulaması bayağı işlevseldi bu modelin. Almayı düşünüyordum ama vazgeçtim sanırım Hyperspeed modelini alacağım.
Evet o da benim için büyük bir eksi aslında çünkü kulaklığı laptop çantasında taşımam gerekiyor ve zorluk çıkartıyor. Her modelde çok basit şeyler olmasına rağmen farklı özellikten kısıp en üst modele her şeyi koymaları gerçekten çok sinir bozucu. Sırf mikrofonu çıkıyor ve kulak padleri kumaş diye iki katı fiyatı neden vereyim ki ?onunda mikrofonu çıkmıyor
benim asıl tercih etme sebebim beyaz set dizmek istememdi ama bu kulaklığı çantada taşıyabileceğini sanmıyorumEvet o da benim için büyük bir eksi aslında çünkü kulaklığı laptop çantasında taşımam gerekiyor ve zorluk çıkartıyor. Her modelde çok basit şeyler olmasına rağmen farklı özellikten kısıp en üst modele her şeyi koymaları gerçekten çok sinir bozucu. Sırf mikrofonu çıkıyor ve kulak padleri kumaş diye iki katı fiyatı neden vereyim ki ?
Ben de aynı şekil beyaz set diziyorum o yüzden ilgimi çekti. Çantada taşıma konusunda sorun olacağını sanmıyorum çantam oldukça geniş daha kaba bir kulaklığı taşıyorum şuan.benim asıl tercih etme sebebim beyaz set dizmek istememdi ama bu kulaklığı çantada taşıyabileceğini sanmıyorum
mouse ne var knkBen de aynı şekil beyaz set diziyorum o yüzden ilgimi çekti. Çantada taşıma konusunda sorun olacağını sanmıyorum çantam oldukça geniş daha kaba bir kulaklığı taşıyorum şuan.
Royal Kludge M3 alacağım hocam.mouse ne var knk