Neler Yeni

Öneri Razer Blackshark V2 [REHBER]

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
V2 ses olarak çok yüksek ben sesi sonuna kadar açmıyorum hiç, dediğim gibi kutudan çıkan haliyle kimse beğenmez bu kulaklığı inan bana memnun kalmasaydım şuanda burada Razer'a sallıyor olurdum :D.
Bende Hoparlörlü Acer monitöre geçmeden önce Cloud-II`yi oyun oynamadığımda hoparlör niyetine kullanıyordum 😄
aşırı zamlanmış o kulaklık.
Cloud-III çıkacak sanırım ondan yeni stok gelmiyor diye uçtu fiyatı.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Net ezer mi denemek lazım sadece bu ayarlar ile yakalaması bana mümkün gelmedi. C-II`de ses seviyesi daha yüksek, sesin kalitesi netliği sesin nereden geldiği felan çok fark ediyor. Bu farkları bu ayarlar kapatıyorsa çok iyi ve bir yandan saçma, kulaklığın default olarak böyle gelmesi çok kötü. Ben test etmek için iki kulaklığı da aldım yanana koydum test ettim V2 beni üzmüştü. Bende 6 tane V2 vardı bu arada, dedim bu kulaklık sorunlu bir de diğerleri ile de deneyeyim, sonuç değişmedi. Default olarak V2 çok geride kalıyor.
Dostum aldığın v2 lerden hepsinin sesi 1 e 1 aynımıydı farklılıklar var mıydı? Benim ekolayzırı yapan birisi sesler boğuk diyor bu imkansız bende sesler temiz ve net.

Greewe

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Yoyoto
Sea :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

Net ezer mi denemek lazım sadece bu ayarlar ile yakalaması bana mümkün gelmedi. C-II`de ses seviyesi daha yüksek, sesin kalitesi netliği sesin nereden geldiği felan çok fark ediyor. Bu farkları bu ayarlar kapatıyorsa çok iyi ve bir yandan saçma, kulaklığın default olarak böyle gelmesi çok kötü. Ben test etmek için iki kulaklığı da aldım yanana koydum test ettim V2 beni üzmüştü. Bende 6 tane V2 vardı bu arada, dedim bu kulaklık sorunlu bir de diğerleri ile de deneyeyim, sonuç değişmedi. Default olarak V2 çok geride kalıyor.
Ses biraz göreceli aslında

trkmn

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
52
İsim
Turan Türkmen
Bende Hoparlörlü Acer monitöre geçmeden önce Cloud-II`yi oyun oynamadığımda hoparlör niyetine kullanıyordum 😄

Cloud-III çıkacak sanırım ondan yeni stok gelmiyor diye uçtu fiyatı.
Dostum aldığın v2 lerden hepsinin sesi 1 e 1 aynımıydı farklılıklar var mıydı? Benim ekolayzırı yapan birisi sesler boğuk diyor bu imkansız bende sesler temiz ve net.

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,155
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
6 tanesinin hepsi de fix aynıydı, boğukluk yoktu.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
4 - 5 - 5 - (-2) - 3 - 3 (-1) - 6 - 2 - 10
Ekran görüntüsü 2023-06-27 115219.jpg

Son düzenleme:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆👆
SON PAYLAŞTIĞIM AYARLARI ISRARLA TAVSİYE EDİYORUM DİĞER BÜTÜN AYARLARI UNUTUN
unleash_the_dj_by_wolfroad-d9tguea.jpg

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Bu çevresel ses yazılımı gerçekten çok iyi bir şey Hoparlörüm de çevresel ses desteği yok ama Sonic Studio 3 de resimde işaretlediğim kısmı aktif ettim ses kalitesinde artış oldu. Kulaklıkta Dolby Atmos+THX Game Modu aktif ettim sesler çok daha kaliteli hale geldi bu çevresel ses yazılımı sesi çok iyi ayrıştırıyor parça içindeki tüm enstrümanları, bassları, midleri, çok daha iyi bir şekilde duyabiliyorsunuz. THX Müzik, Film modunda denedim rahatsız ediyordu sevmedim en iyisi game mod sizlerde deneyin farkı görün.
Ekran görüntüsü 2023-07-06 143349.jpg

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Merhaba arkadaşlar, Razer'ın son güncellemesi ile uygulama kullanılamaz hale geldi bende USB ses kartını artık çıkardım. Yoluma Asus'un Sonic Studio 3'ü ile devam edeceğim sanki eskisinden daha iyi oldu böyle şimdi sesi 32 Bit 384000 Hz ye çektim ama 7.1 olayında 24 Bit 48000 Hz limiti var. Ses kalitesinde büyük bir artış oldu keşke daha önce bu şekilde kullansaydım neyse yine kulaklıktan vazgeçmedim beni tatmin edecek sonuca ulaştım sizde benim gibi Razer uygulamasında sorun yaşayanlar varsa sizde alternatif yollarla istediğiniz sonuca ulaşabilirsiniz. Oyunlarda ses kasmaya gelecek olursak cidden hiç bir fark yok her türlü sesimi kasıyorum illa 7.1 olmasını istersem DTS'yi aktif ederim, boş vaktimde oyun içinde ekstra özel ayarlar yapacağım şimdilik benim için önemli olan müzik.
Ekran görüntüsü 2023-11-15 111513.png
Ekran görüntüsü 2023-11-14 053313.png

Ekran görüntüsü 2023-11-12 215625.png

Ekran görüntüsü 2023-11-15 112040.png

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Bende işe yaramadı belki sizde işe yarar deneyin.

RAZER'IN ÖNERDİĞİ ÇÖZÜM
Sorunu gidermek için lütfen aşağıdaki adımları takip edin:

DISM ve SFC'yi çalıştırın
1. Komut İstemini Açın
2. Yazın: DISM.exe /Online /Cleanup-image /Restorehealth
3. Bitmesini bekleyin
4. Yazın: sfc /scannow
Bitmesini bekleyin

CHKDSK'yi çalıştırın
1. Komut İstemini Açın
2. Yazın: chkdsk /f /r

TEMP klasörlerini sil
1. Başlat'a sağ tıklayıp menüden Çalıştır'ı seçerek Çalıştır'ı açın.
2. Çalıştır penceresine %temp% yazın ve Tamam'a tıklayın.
3. Dosya Gezgini'nde TEMP klasöründeyken Ctrl + A tuşlarına basarak tüm dosyaları seçin.
4. Sil'e tıklayın.

Temiz bir yeniden yükleme gerçekleştirin
https://mysupport.razer.com/app/answers/detail/a_id/1708/~/how-to-re-install-razer-synapse-3-%26-2.0-on-windows

Razer Sürücü Temizleme Aracı
Synapse 3'ü kaldırma
Mümkünse tüm Razer cihazlarının fişini çekin
Sistemi yeniden başlatın
Razer Sürücü Temizleme Aracını indirin: https://rzr.to/7c7Za
CleanupRazerDrivers.exe dosyasını açın ve Yönetici olarak çalıştırın
Pencere kendiliğinden kapanacaktır. Kapandığında, sistemi yeniden başlatın
Yeni bir yükleyici indirin ve Synapse 3'ü yükleyin: https://www.razer.com/synapse-3
Razer cihazlarını takın
Synapse 3'ü gerektiği gibi güncelleyin ve güncelleme gereksinimi olarak sistemi yeniden başlatın

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,088
İsim
Mehmet Yılmaz
Razer Blackshark V2 kullanıp Sonic Studio 3 mevcut olan arkadaşlar bu ayarları yapıp keyfinize bakabilirsiniz selametle.
Ekran görüntüsü 2023-11-16 153954.png
Ekran görüntüsü 2023-11-16 145025.png

Doğukan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
34
İsim
Doğukan Peynirci
blackshark v2 pro kullanıyorum. Synapse 3 günlerdir bozuk steelseries GG den yapıyorum bende ekolayzeri.

Top Bottom