Neler Yeni

Öneri Razer Blackshark V2 [REHBER]

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
SOUND NORMALIZATION: 88 YAPIN.
Sizler ufak dokunuşlarla kendinize göre ayarlayabilirsiniz.
Neredeyse internetteki bir çok ekolayzırı denedim bulduğum iyi bi ekolayzırda oynamalar yaparak en iyi bu sonuca ulaştım. Sizlerde oynamalar yapıp beğendiğiniz ayarları burada paylaşırsanız sevinirim.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
5,4,4,3,0,2,3,0,0,5
Arkadaşlar bunun ucu bucağı yok bu ekolayzır da bass ağırlıklı ve örneğin "S" gibi bastırılarak söylenen harfler daha az tiz çıkıyor. Bu son attığım ekolayzır olacak en iyisi sizde attığım bu ekolayzırları temel alarak üzerinde oynamalar yaparak hoşunuza giden sonuca ulaşabilirsiniz. Ben profesyonel değilim buna profesyonel eli değmesi şart. Aslında Razer bizi hiç uğraştırmadan kendisi yapması gerekiyor bunu.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Yaptığım ekolayzırı ve bu kulaklığın 7.1 kalitesini bu müzik ile test edebilirsiniz. gerçekten attığım son ekolayzır ile çok keyif alıyorum müzik dinlerken! Müthiş bir kulaklık.
Benny Mayne - Strangers (feat. 24hrs)

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Alıntıyı görüntüle
Arkadaşlar ekolayzırda denemediğim ayar kalmadı istediğim o bass ı elde edemiyordum bununda sebebi bu sound normalization denen ayar yüzündenmiş bunu kapattım bass lar daha belirgin oldu bu ayarı kesinlikle tavsiye etmiyorum kullanmayın oyunlarda etkisi ne olur bilmiyorum deneyin ama müzik ve film de kesinlikle kullanmayın. Şimdiki ekolayzır ile fazla uğraşmadım ama öncekilerden bin kat daha iyi sizde deneyip geri dönüş yapar mısınız nasıl olmuş el birliği ile şu Blackshark V2 yi mükemmelleştirelim.
4-5-5-2- (-2) 4-2-0-0

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Bu nasıl olmuş deneyenler geri dönüş yapabilir mi? Geliştirmeye devam edeyim mi? Dursun mu bu?
4-5-5-2-(-2)-2-4-0-1-(-8)

THX: Müzik modu aktif
Not: Aşırı yüksek seste dinlemeyin.
4-5-5-2-(-2)-2-4-0-1-(-8).jpg

Son düzenleme:

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
SON ATTIĞIM AYARLARDA KALMAYA KARAR VERDİM BENDEN BU KADAR.
WallpaperDog-20391703.jpg

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Evet arkadaşlar yine ben😀 The End deyip noktaya koymuştum ama çok güzel bir gelişme var. Microsoft Store den Dolby Atmosu indirdim 1 hafta ücretsiz deneme hakkıyla deneme yaptım mükemmel oldu, Dolby Atmos da biraz daha oynamalar yaparak çok daha mükemmel hale getirebilirsiniz ben şimdilik Razer Synapse de son yaptığım EQ'da kalacağım memnunum çünkü. Dolby Atmos harbi yapıyor bu sporu, DTS yi denedim yok Dolby Atmosla aşık atamaz adamlar bambaşka bir klasmanda.
Ekran görüntüsü 2023-06-26 012402.jpg

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,154
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Bir kişi eline sağlık dememiş böylece iyi bir rehberde, benim nasibimeymiş, eline sağlık. Kendi V2`mi satmasaydım denemek isterdim bu ayarları.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Bir kişi eline sağlık dememiş böylece iyi bir rehberde, benim nasibimeymiş, eline sağlık. Kendi V2`mi satmasaydım denemek isterdim bu ayarları.
Sağol kardeşim 😊, keşke satmasaydın biraz ilgi isteyen bi kulaklık ama meyvesini fazlasıyla alıyorsun. Satma sebebin neydi HyperX Cloud-II' den memnun musun?

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,154
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sağol kardeşim 😊, keşke satmasaydın biraz ilgi isteyen bi kulaklık ama meyvesini fazlasıyla alıyorsun. Satma sebebin neydi HyperX Cloud-II' den memnun musun?
Cloud-II vardı bende ekstra olarak V2 aldım ama beklediğim kadar iyi çıkmadı C-II, V2`den 2 gömlek daha iyi bu yüzden sattım.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
4-5-5-2-(-2)-2-4-0-1-(-8)
4 - 5 - 5 - 2 - (-2) - 2 - 4 - (-1) - 1 - (-8)
4kHz'yi -1 yapın ufak bir oynama bile çok fark ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud-II vardı bende ekstra olarak V2 aldım ama beklediğim kadar iyi çıkmadı C-II, V2`den 2 gömlek daha iyi bu yüzden sattım.
Anladım biraz araştırdıydım Cloud-II'yi kutudan dengeli ayarlarla çıkıyor o yüzden öyle gelmiştir sana. İlk kullanımda herkesin tercihi net Cloud-II olur ama Blackshark v2'ye sağlam ayar yaptığın zaman net ezer atar.

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,154
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
4 - 5 - 5 - 2 - (-2) - 2 - 4 - (-1) - 1 - (-8)
4kHz'yi -1 yapın ufak bir oynama bile çok fark ediyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım biraz araştırdıydım Cloud-II'yi kutudan dengeli ayarlarla çıkıyor o yüzden öyle gelmiştir sana. İlk kullanımda herkesin tercihi net Cloud-II olur ama Blackshark v2'ye sağlam ayar yaptığın zaman net ezer atar.
Net ezer mi denemek lazım sadece bu ayarlar ile yakalaması bana mümkün gelmedi. C-II`de ses seviyesi daha yüksek, sesin kalitesi netliği sesin nereden geldiği felan çok fark ediyor. Bu farkları bu ayarlar kapatıyorsa çok iyi ve bir yandan saçma, kulaklığın default olarak böyle gelmesi çok kötü. Ben test etmek için iki kulaklığı da aldım yanana koydum test ettim V2 beni üzmüştü. Bende 6 tane V2 vardı bu arada, dedim bu kulaklık sorunlu bir de diğerleri ile de deneyeyim, sonuç değişmedi. Default olarak V2 çok geride kalıyor.

Ritim Ustası

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,086
İsim
Mehmet Yılmaz
Net ezer mi denemek lazım sadece bu ayarlar ile yakalaması bana mümkün gelmedi. C-II`de ses seviyesi daha yüksek, sesin kalitesi netliği sesin nereden geldiği felan çok fark ediyor. Bu farkları bu ayarlar kapatıyorsa çok iyi ve bir yandan saçma, kulaklığın default olarak böyle gelmesi çok kötü. Ben test etmek için iki kulaklığı da aldım yanana koydum test ettim V2 beni üzmüştü. Bende 6 tane V2 vardı bu arada, dedim bu kulaklık sorunlu bir de diğerleri ile de deneyeyim, sonuç değişmedi. Default olarak V2 çok geride kalıyor.
V2 ses olarak çok yüksek ben sesi sonuna kadar açmıyorum hiç, dediğim gibi kutudan çıkan haliyle kimse beğenmez bu kulaklığı inan bana memnun kalmasaydım şuanda burada Razer'a sallıyor olurdum :D. Haklısın ezer atar demekle biraz büyük konuştum Cloud-II'de kendini kanıtlamış herkesin beğendiği yılların eskitemediği bir kulaklık bende çok merak ediyorum maddi durum iyi olsa alıp denemek isterdim ama aşırı zamlanmış o kulaklık.

Top Bottom