peki mikrofon konusunda discordta sorun yaşıyor musun? Çoğu kişi sorun yaşamış ses kartıyla bağlandığından sanırım.ikisini de kullanmış birisi olarak tabiiki de blackshark v2 kafanda hissetmiyorsun aşırı rahat kulak pedleri kumaş ve cloud 2 de ki gibi sesler tiz gelmiyor tam ayarında sesler tok ve yazılımından detaylı ayar yapabiliyorsun mikrofonuna bile... c2 nin mikrofonunun kötülüğünden bahsetmiyorum bile.
hyperx quadcast kullanıyorum fakat kendi micini de denediğim de bir sorun yaşamadım c2 daha sorunlu zatenpeki mikrofon konusunda discordta sorun yaşıyor musun? Çoğu kişi sorun yaşamış ses kartıyla bağlandığından sanırım.
v2 al cloud eskidi artık bide gereksiz pahalıÇok video izledim ancak karar veremedim arkadaşlar. Fiyat olarak blackshark 2k, Cloud II 1.5k sizce hangisi alınır? Kullananlar bir cevap verebilir mi?
dalgamı geçiyorsun hocam cloud2 aldım muhteşem kulaklık micinde felanda hiç bi sorun bi problem yok gayette güzel ses kasmak için cloud2 ama microfon için blackshark orası ayrı konu ama dediğin kadar kötü değil çok abartmısısnikisini de kullanmış birisi olarak tabiiki de blackshark v2 kafanda hissetmiyorsun aşırı rahat kulak pedleri kumaş ve cloud 2 de ki gibi sesler tiz gelmiyor tam ayarında sesler tok ve yazılımından detaylı ayar yapabiliyorsun mikrofonuna bile... c2 nin mikrofonunun kötülüğünden bahsetmiyorum bile.
zamanının en iyi kulaklıgı hatta şuan bile f/pdalgamı geçiyorsun hocam cloud2 aldım muhteşem kulaklık micinde felanda hiç bi sorun bi problem yok gayette güzel ses kasmak için cloud2 ama microfon için blackshark orası ayrı konu ama dediğin kadar kötü değil çok abartmısısn