cengizovic
80+ Silver
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 915
- İsim
- Cengiz Han
Tam 1 ay önce 2800 TL'ye 3 ay taksitli Special Edition modelini almıştım Amazon üzerinden. 2-3 haftadır kullanıyorum gayet güzel bir kulaklık. Kesinlikle tavsiye edebileceğim kulaklık. Hatta elimdekini iade edip buradan 300 TL indirimle alma isteği var ama kararsız kaldım.
Edit: Bu arada kendim kullanıyorum kulaklığı aşırı memnunum. Oyunlardaki ses kasması çok belirgin. Hatta çok uzaktaki sesleri bile alıyorum bu yüzden kafam bile karıştığı oldu CS2 oynarken. Büyük ihtimal ''Sound Normalization'' ayarını çok yükseğe çekmiştim ondan sanırım. Mikrofonu çıkartılabilir. Kablosu yumuşak. Müzik dinlerken genelde yüzde 30-40 bile çok fazla geliyor bazen. Amacım deneyip duruma göre iade etmekti. Bir kulaklığa 2800TL çok diyenlerdendim. Fakat kullandıkça hak ettiğini düşündüm. Fazlasıyla iyi.
Edit: Bu arada kendim kullanıyorum kulaklığı aşırı memnunum. Oyunlardaki ses kasması çok belirgin. Hatta çok uzaktaki sesleri bile alıyorum bu yüzden kafam bile karıştığı oldu CS2 oynarken. Büyük ihtimal ''Sound Normalization'' ayarını çok yükseğe çekmiştim ondan sanırım. Mikrofonu çıkartılabilir. Kablosu yumuşak. Müzik dinlerken genelde yüzde 30-40 bile çok fazla geliyor bazen. Amacım deneyip duruma göre iade etmekti. Bir kulaklığa 2800TL çok diyenlerdendim. Fakat kullandıkça hak ettiğini düşündüm. Fazlasıyla iyi.
RAZER Blackshark V2 Kulak Üstü Oyuncu KulaklıÄı Siyah
Blackshark V2 Kulak Üstü Oyuncu KulaklıÄı Siyah fiyatı ve özelliklerini incelemek için hemen tıkla, sen de kazananlar kulübüne katıl. Kazananlar MediaMarkt'ta!
www.mediamarkt.com.tr
Son düzenleme: