Neler Yeni

Razer BlackShark V2 X alınır mı?

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,843
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
bugra
1800 razera bakma kullanıyorum çok kötü benim şahsi fikrim popüler markların ucuz malları alınmamalı
başka ne önerebilirsin bütçe 1800. havit anladıgım kadarıyla rampage gibi bi marka, rampage klavye mouse kullandım ikisinden de yüzüm gülmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

NOVA 1 AL DİYENLERİ ENGELLE GEÇ KANKAM

@bugra7768
KESİNLİKLE PAHALI MARKALARIN UCUZ ÜRÜNLERİ ALINMAMALI
bütçe 1800

MamiKK

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,843
İsim
Muhammed
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartı, AnaKart, İşlemci
başka ne önerebilirsin bütçe 1800. havit anladıgım kadarıyla rampage gibi bi marka, rampage klavye mouse kullandım ikisinden de yüzüm gülmedi.
Mesaj otomatik birleştirildi:

bütçe 1800

WörWind

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,639
İsim
Cole Palmer
İlgilendiği Kategoriler
Neler yeni, Ekipman
Arkadaşlar bayadır kulaklık almayı düşünüyordum. şimdi bunu gördüm itopyada 1800 e düşmüş sizce alınır mı, kullananlar deneyimlerini aktarabilir mi?
4 arkadas kullaniyoruz gayette memnunuz. yaklasik 1.-1.5 yildir falan ekipman konularina hakim degilimde genel olarka bu kulakliga karsi bi onyargi olusmus bu surede sebebini anlayamadim. Acaba benim ya da bizim bilmedigimiz sorunlari falan mi var ki?

Ondan dolayi teknik bilgiden ziyade size kendi yorumumu yapicak olursam ben acikcasi cok memnunum. Gayet rahat bir kulaklik cunku ic kismi sunger dis kismi deri boylece hem kulagi terletmiyor hem agri yapmiyor hemde disa ses vermiyor dis kisminin deri olmasi sayesinde. Ses kalitesi gayet tatmin edici yani ben valo,cs gibi oyunlarda bir sikinti yasamadim ama profesyonel seviyede oynuyorsaniz kesinlikle cok daha iyileri vardir ses kasma anlaminda. Mikrofonu da gayet iyidir yani sizi uzecek bir tarafi oldugunu dusunmuyorum kulakligin. Ama bu fiyata daha iyi alternatifler olabilir belki hic bir fikrim yok.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
bugra
başka öneri yapacak yoksa blackshark v2x i alıyorum

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
slm
Bütçe artışına gidebiliyorsan hazır yaz ayı da geliyorken kulak içi tercih edebilirsin veya en azından kumaş padli bir ürün tercih edebilirsin. Ben de kullanıcısıyım ama yaz ayında bayağı sıcak terletiyor.

bugra7768

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
229
İsim
bugra
Bütçe artışına gidebiliyorsan hazır yaz ayı da geliyorken kulak içi tercih edebilirsin veya en azından kumaş padli bir ürün tercih edebilirsin. Ben de kullanıcısıyım ama yaz ayında bayağı sıcak terletiyor.
kulakiçi sevmiyorum, çok önce jbl tune flex almıştım hala satmaya çalışıyorum.

slmslmslm

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
868
İsim
slm
Kulağın zaten deri olan alanları kapatıyor geri kalan deri kısımlar hava almadığı için zaten sıcak olan alanı daha sıcak tutuyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,065,732
Üyeler
169,331
Son üye
klbm4158
Top Bottom