Yardım Razer blackshark v2 x hala alınır mı?

Dostlar araştırma sonucu buldum kulaklığı sizce hala alinir mi? Genelde fps için kullanicam ses kalitesi önemli yani. Linkini bırakıyorum. En fazla 3 bin TL olucak şekilde önerilerinizi bekliyorum.

Kardeşim alınır diyenlerin hiçbirini dinleme tecrübe burada kesinlikle alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

3 gündür araştırıyorum insanlar çok memnun tavsiye ediyorlar sizce ne yapayım ikisi arasındayım şuan
İnsanlar hiçbirşey bilmiyorlar çünkü illallah ettiren leş gibi kulaklık muadili olan kulaklığın fiyati 1300

Kardeşim alınır diyenlerin hiçbirini dinleme tecrübe burada kesinlikle alınmaz.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

İnsanlar hiçbirşey bilmiyorlar çünkü illallah ettiren leş gibi kulaklık muadili olan kulaklığın fiyati 1300
Reisim kafamda tam oturması için deneyimlerini paylasirmisin rica etsem

Reisim kafamda tam oturması için deneyimlerini paylasirmisin rica etsem
Bak kardeşim kulaklığı aldim mikrofon, ses özelliği hiç iyi değil idare eder belki anca. Sonra bu 7.1 kod var biliyorsun o kodu iade ettim tekrar istedim hiçbirinde çalışmadı. Bildiğin bozuk kod geldi her seferinde. Ayrıca 6 yıllık Rampage Rm-k3 var bende o daha iyi. Gank.com.tr'de Mchose GX30 var KAPLAN200 koduyla 1300 tl şu an F/P kulaklık o'dur ve o Blackshark V2X'ten iyi.

Bak kardeşim kulaklığı aldim mikrofon, ses özelliği hiç iyi değil idare eder belki anca. Sonra bu 7.1 kod var biliyorsun o kodu iade ettim tekrar istedim hiçbirinde çalışmadı. Bildiğin bozuk kod geldi her seferinde. Ayrıca 6 yıllık Rampage Rm-k3 var bende o daha iyi. Gank.com.tr'de Mchose GX30 var KAPLAN200 koduyla 1300 tl şu an F/P kulaklık o'dur ve o Blackshark V2X'ten iyi.
Rmk-27 bende de 4. Senesi taş gibi hala ama mikrofonunda sorun yaşadığım için degisicem. Teşekkür ederim deneyimlerini paylaştığın için

3 gündür araştırıyorum insanlar çok memnun tavsiye ediyorlar sizce ne yapayım ikisi arasındayım şuan
Amazon'da 2.6k civarında tekrardan satılırsa oradan alınabilir Cloud 3 denemek için.

1500 üzeri fiyattaysa alınmaz

Geri