COMMANDERR
80+ Bronze
13 dk önce vermişim 6 çeşit ürünşuan veremiyorsunuz ama geçti dediğim
13 dk önce vermişim 6 çeşit ürünşuan veremiyorsunuz ama geçti dediğim
Bütçe belirsiz hocam. Yeter ki güzel bir indirim olsun bir kulaklıkta 3 binlik mesela 2 ye inerse alırım.Bütçeniz nedir. Maalesef çok yüksek fiyatlar var maalesef. Şuan havit marka kulaklıklar revaçta
Devam hocam
Ses kartı nedir bi açıklar misin. Nasil aliyoruz ayrı ses kartı.Biraz daha verip Cloud-II alınır ya da bu kulaklığı alıp ses kartı alacaksınız çünkü ses kartı olmadan baya kötü bir kulaklık. Sakın bende var memnunum demeyin.
bende var memnunum valla o kadar da değil abartmaBiraz daha verip Cloud-II alınır ya da bu kulaklığı alıp ses kartı alacaksınız çünkü ses kartı olmadan baya kötü bir kulaklık. Sakın bende var memnunum demeyin.
2 çeşit ses kartı var 1.si anakarta takılan anakarta takıyorsun jak çıkışı veriyor bunlar pahalı oluyor bir de usb ses kartları anakartın usb soketine takıyorsun kulaklığı da yine kartın jak girişine takıyorsun sesi iyileştiriyor aslında kulaklığı tam performansta kullanıyorsun. Şöyle diyim Cloud-II ses kartını V2X`e taktım C-II ye yaklaştı tabi bir tık fark yine vardı ama gayet iyi oldu.Ses kartı nedir bi açıklar misin. Nasil aliyoruz ayrı ses kartı.
Ses kartı tak o zaman dene bi de kulaklığı.bende var memnunum valla o kadar da değil abartma
bu kulaklıgı bir de https://www.amazon.com.tr/Ugreen-40964-USB-Adaptörü-Siyah/dp/B07K2GNF5W almayı düşünüyorum sizce nasıl olur2 çeşit ses kartı var 1.si anakarta takılan anakarta takıyorsun jak çıkışı veriyor bunlar pahalı oluyor bir de usb ses kartları anakartın usb soketine takıyorsun kulaklığı da yine kartın jak girişine takıyorsun sesi iyileştiriyor aslında kulaklığı tam performansta kullanıyorsun. Şöyle diyim Cloud-II ses kartını V2X`e taktım C-II ye yaklaştı tabi bir tık fark yine vardı ama gayet iyi oldu.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ses kartı tak o zaman dene bi de kulaklığı.
Kullanmadım bilmiyorum ama 1K fiyatın altında, iyi ses kartı olduğunu sanmıyorum. Zaten ses kartı alana kadar Cloud2 alırsın. Rn son 1799 tl idi Amazon da bak istersen.bu kulaklıgı bir de https://www.amazon.com.tr/Ugreen-40964-USB-Adaptörü-Siyah/dp/B07K2GNF5W almayı düşünüyorum sizce nasıl olur
1799 iyi mi?Kullanmadım bilmiyorum ama 1K fiyatın altında, iyi ses kartı olduğunu sanmıyorum. Zaten ses kartı alana kadar Cloud2 alırsın. Rn son 1799 TL idi Amazon da bak istersen.
Apo hepsini iptal ettiler senin iptal olmadı mı dahaAzerbaycan kampanyası ile 99TL'ye aldım