Hocam bende aynı kulaklıgı kullanıyorum ne gibi bir sorun var? Kulaklığın 7.1 i için olan programı yüklediniz mi?Arkadaşlar herkese merhabalar,
Kulaklığı ilk aldıGımdan beridir PUBG de cok kötü ses deneyimim var. Ayarlamalarını yapmaya çalışıyorum fakat anlayamadım. Bilen yardım edebilicek birileri varmı?
Programın adı neHocam bende aynı kulaklıgı kullanıyorum ne gibi bir sorun var? Kulaklığın 7.1 i için olan programı yüklediniz mi?
Programın adı ne
Bu uygulamayı indirdim kutudaki şifreyi istedi kutuda kömürlükte gitmeye üşendim arkadaşım sadece 7.1 aç kapa yapabiliyorsun başka hiç bir şey yok dedi o yüzden gitmedim7.1 Surround Sound | Razer United States
Surround sound✅ Maximum customisability✅ Greater control✅ Upgrade your headsets with ours that come with noise cancellation, perfect for gaming and work.www.razer.com
7.1 önemli hocam üşenmeyin bence deneyin farkı anlarsınız.Bu uygulamayı indirdim kutudaki şifreyi istedi kutuda kömürlükte gitmeye üşendim arkadaşım sadece 7.1 aç kapa yapabiliyorsun başka hiç bir şey yok dedi o yüzden gitmedim
Uygulamayı kurup kodu girdiysen bu konuya bak https://forum.donanimarsivi.com/konu/r-a-zer-blackshark-v2-ayarlari.702587/Arkadaşlar herkese merhabalar,
Kulaklığı ilk aldıGımdan beridir PUBG de cok kötü ses deneyimim var. Ayarlamalarını yapmaya çalışıyorum fakat anlayamadım. Bilen yardım edebilicek birileri varmı?
Anladım hocam cs valo gibi oyunlarda mı açıyorsunuz sadece7.1 önemli hocam üşenmeyin bence deneyin farkı anlarsınız.
hep açık cs/valoda cidden önemli bir etken eski kulaklığım 7.1 değildi öyle oynuyordum şimdi 7.1 açık kapatsam oynayamam çok değişik geliyor önemli bence bazen müzik dinlerken kapıyorum.Anladım hocam cs valo gibi oyunlarda mı açıyorsunuz sadece
Teşekkür ederim bide o şifreyi yanlış kazırım diye korkuyorum bi arkadaşım yaşadı kazındı şifreyi bişey oldu çıkmadı yanlış kazıyınca baya ni uğraştı destekle falan konuştu sen neyle kazıdınhep açık cs/valoda cidden önemli bir etken eski kulaklığım 7.1 değildi öyle oynuyordum şimdi 7.1 açık kapatsam oynayamam çok değişik geliyor önemli bence bazen müzik dinlerken kapıyorum.
bende yanlış kazıdım kazınmıyor çok sıkıntılı iş ama destek 5 dakikada veriyor kodu sıkıntı değilTeşekkür ederim bide o şifreyi yanlış kazırım diye korkuyorum bi arkadaşım yaşadı kazındı şifreyi bişey oldu çıkmadı yanlış kazıyınca baya ni uğraştı destekle falan konuştu sen neyle kazıdın