Neler Yeni

Çözüldü✓ Razer BlackShark V2 X mi HyperX Cloud III mu

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
Arkadaşlar yeni kulaklık alaçağım Hyperx cloud 3 ile Razer blackShark v2 x arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ses kasmada ve mikrofon kalitesi olarak
İkiside vatanda yaklaşık 3000tl.

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
Alperen Yılmaz
blackshark 2k olmasi lazim cloud 3 cok daha iyi cunku aralarinda 1k fark var

Bay Moris

80+
İkisi de dinamik sürücüye sahip ama Hyperx 53 mm iken Razer 50 mm. Sürücünün büyük olması bir adım öne çıkarıyor Cloud 3'ü. Cloud 3 ü tercih ederdim çünkü ileride iyi bir ses kartı aldığınızda cloud 3'ü takıp performansını üst seviyeye çıkarma imkanınız varken bu Razer de mümkün değil.

ege18

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
37
İsim
Ege
Arkadaşlar yeni kulaklık alaçağım Hyperx cloud 3 ile Razer blackShark v2 x arasında kaldım sizce hangisi daha iyi ses kasmada ve mikrofon kalitesi olarak
İkiside vatanda yaklaşık 3000tl.
Cloud 3, 2 ay önce Vatan'da 1700,1800TL'idi Razer. Sebepsiz çok artmış.

Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
Emre
İkisi de dinamik sürücüye sahip ama Hyperx 53 mm iken Razer 50 mm. Sürücünün büyük olması bir adım öne çıkarıyor Cloud 3'ü. Cloud 3 ü tercih ederdim çünkü ileride iyi bir ses kartı aldığınızda cloud 3'ü takıp performansını üst seviyeye çıkarma imkanınız varken bu Razer de mümkün değil.
Anladım peki cloud 3 mikrofon kalitesi nasıl birde amazon mu daha iyi olur almak için yoksa vatan teknosa gibi yerlerden mi
Mesaj otomatik birleştirildi:

Cloud 3, 2 ay önce Vatan'da 1700,1800TL'idi Razer. Sebepsiz çok artmış.
İncehesap ve trendyolda 2000tl civarı vatan pahalıya satıyor galiba.

Bay Moris

80+
Anladım peki cloud 3 mikrofon kalitesi nasıl birde amazon mu daha iyi olur almak için yoksa vatan teknosa gibi yerlerden mi
En düşük Amazon'da şu anda. Siyah olan 2.500 TL. Bu seviyede tüm mikrofonlar birbirine benzer. 8 binlik kulaklığı alsan da böyle açıkçası. Harici bir mikrofon al derim. Mikrofon için Maono DGM20 konderser mikrofonu öneririm F/P ürünüdür. Standı ve pop filteri de var. Masa için kola da takabilirsin. linkleri aşağıya bırakıyorum.
Boomarm :

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,038,535
Üyeler
164,691
Son üye
askerlikpaketi
Top Bottom