Mikrofon girişini takmayı dener misin tek girişi değil de 2 giriş olarakMerhablar bugün bu kulaklığı aldım ve kulaklığı telefonuma takıp denedim mikrofon çalışıyordu ancak laptopumda çalışmıyor sizce neden olabilir yardıma ihtiyacım var
hocam kulaklığı takarken veya çıkarırken mikrofonunu susturmuş olabilir misin sol kulaklık kısmında ses açıp kısma yerinin orda bi buton var belki elin ona basmıştırMerhablar bugün bu kulaklığı aldım ve kulaklığı telefonuma takıp denedim mikrofon çalışıyordu ancak laptopumda çalışmıyor sizce neden olabilir yardıma ihtiyacım var
yok hayır direkt mikrofonu algılamıyor algılasa bile derinlerden gelen yankılı rezalet bir ses veriyorhocam kulaklığı takarken veya çıkarırken mikrofonunu susturmuş olabilir misin sol kulaklık kısmında ses açıp kısma yerinin orda bi buton var belki elin ona basmıştır
anladım hocam aklıma gelen tek şey o başka bi fikrim yok umarım çözersinyok hayır direkt mikrofonu algılamıyor algılasa bile derinlerden gelen yankılı rezalet bir ses veriyor
jak girişinden kaynaklı diye düşünüyorum acaba 3.5 jak usb dönüştürücü alsam çalışır mıyok hayır direkt mikrofonu algılamıyor algılasa bile derinlerden gelen yankılı rezalet bir ses veriyor
denedim yine algılamadı yaniMikrofon girişini takmayı dener misin tek girişi değil de 2 giriş olarak