800-900'e var biraz bütçe arttırıp arctis 5 al sıfır fiyatını hak etmesede güzel kulaklık700e kadar çıkabiliyorum, bu fiyatlarda garantili arctis 5 bulamadım.
Bütçemi aşar büyük ihtimal hocam
KGFli o fiyatlara da bulamadım hocam :/ O fiyatlarda cloud 2 de tercih edilebilinir de bütçemin bu civarda kalması hoş olur. Şimdilik şu 2 kulaklık arasında karar vermek daha çok tercihim800-900'e var biraz bütçe arttırıp arctis 5 al sıfır fiyatını hak etmesede güzel kulaklık
ikisininde artıları ve eksileri mevcut şahsen void elite daha çok seviyorum ama objektif bakarsak kasasının dayanıksızlığı, dip ses yapma ihtimali gibi sorunlardan dolayı blackshark daha mantıklı duruyor.KGFli o fiyatlara da bulamadım hocam :/ O fiyatlarda cloud 2 de tercih edilebilinir de bütçemin bu civarda kalması hoş olur. Şimdilik şu 2 kulaklık arasında karar vermek daha çok tercihim
ama sadece performans açısından bakarsak corsair diyorum corsair almayı düşünürsen almadan önce dip ses olmadığından emin olikisininde artıları ve eksileri mevcut şahsen void elite daha çok seviyorum ama objektif bakarsak kasasının dayanıksızlığı, dip ses yapma ihtimali gibi sorunlardan dolayı blackshark daha mantıklı duruyor.
Ben de hep pedinin kumaş olmasından hem de dizaynından dolayı corsair tercih etmeyi düşünüyordum, performans olarak da daha üstünse 220 lira fark vermeye değer gibi duruyorikisininde artıları ve eksileri mevcut şahsen void elite daha çok seviyorum ama objektif bakarsak kasasının dayanıksızlığı, dip ses yapma ihtimali gibi sorunlardan dolayı blackshark daha mantıklı duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:
ama sadece performans açısından bakarsak corsair diyorum corsair almayı düşünürsen almadan önce dip ses olmadığından emin ol
220tl farka değer mi değmez mi bilemem aynı fiyatta olsalar ben corsair alırdımBen de hep pedinin kumaş olmasından hem de dizaynından dolayı corsair tercih etmeyi düşünüyordum, performans olarak da daha üstünse 220 lira fark vermeye değer gibi duruyor
Cevaplarınız için teşekkürler hocam, belki başka yazan birileri olur diye biraz daha bekleyeceğim olmadı sipariş vericem artık220tl farka değer mi değmez mi bilemem aynı fiyatta olsalar ben corsair alırdım
Ses kartlı istersen cloud 2 ve arctis 5 öneririm. 700'e temiz kutulu cloud2 bulabilirsin yalnız c2 daha çok oyun için uygun bir kulaklık genel kullanımda arctis 5 daha mantıklı olur (çünkü bassları daha iyi). Sarı sitede garantili arctis 5'ler 800'den başlıyor pazarlık ile bütçe seviyene indirebilirsin.Cevaplarınız için teşekkürler hocam, belki başka yazan birileri olur diye biraz daha bekleyeceğim olmadı sipariş vericem artık
Hocam Sarı sitede güvenli ticaret %10 komisyon aldığı için bütçemi fazla aşıyorlarSes kartlı istersen cloud 2 ve arctis 5 öneririm. 700'e temiz kutulu cloud2 bulabilirsin yalnız c2 daha çok oyun için uygun bir kulaklık genel kullanımda arctis 5 daha mantıklı olur (çünkü bassları daha iyi). Sarı sitede garantili arctis 5'ler 800'den başlıyor pazarlık ile bütçe seviyene indirebilirsin.
Pazarlıkla halledersiniz hocam, zaten sahibinden'de genelde pazarlık payı bırakıp ilan açıyorlarHocam Sarı sitede güvenli ticaret %10 komisyon aldığı için bütçemi fazla aşıyorlar
corsair void elite razera göre ses kalitesi daha iyi olur ses kartı oldugu içinMerhaba, 2. el ürün alacağım fakat iki ürün arasında kararsız kaldım, kulaklıktan pek anlamam o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
İki ürün de sorunsuz, sadece blackshark void eliteden 220tl daha ucuz. Bu aradaki farkı vermeye değer mi?
Laptopum lenovonun 14 inclik ideapadlerinden biri, o yüzden ses kartı olması daha işime yarar gibi geliyor.