Neler Yeni

Razer Blackshark V2 X veya Corsair Void Elite Surround

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
700e kadar çıkabiliyorum, bu fiyatlarda garantili arctis 5 bulamadım.

Bütçemi aşar büyük ihtimal hocam
800-900'e var biraz bütçe arttırıp arctis 5 al sıfır fiyatını hak etmesede güzel kulaklık

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
800-900'e var biraz bütçe arttırıp arctis 5 al sıfır fiyatını hak etmesede güzel kulaklık
KGFli o fiyatlara da bulamadım hocam :/ O fiyatlarda cloud 2 de tercih edilebilinir de bütçemin bu civarda kalması hoş olur. Şimdilik şu 2 kulaklık arasında karar vermek daha çok tercihim

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
KGFli o fiyatlara da bulamadım hocam :/ O fiyatlarda cloud 2 de tercih edilebilinir de bütçemin bu civarda kalması hoş olur. Şimdilik şu 2 kulaklık arasında karar vermek daha çok tercihim
ikisininde artıları ve eksileri mevcut şahsen void elite daha çok seviyorum ama objektif bakarsak kasasının dayanıksızlığı, dip ses yapma ihtimali gibi sorunlardan dolayı blackshark daha mantıklı duruyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

ikisininde artıları ve eksileri mevcut şahsen void elite daha çok seviyorum ama objektif bakarsak kasasının dayanıksızlığı, dip ses yapma ihtimali gibi sorunlardan dolayı blackshark daha mantıklı duruyor.
ama sadece performans açısından bakarsak corsair diyorum corsair almayı düşünürsen almadan önce dip ses olmadığından emin ol

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
Mesaj otomatik birleştirildi:

ama sadece performans açısından bakarsak corsair diyorum corsair almayı düşünürsen almadan önce dip ses olmadığından emin ol
Ben de hep pedinin kumaş olmasından hem de dizaynından dolayı corsair tercih etmeyi düşünüyordum, performans olarak da daha üstünse 220 lira fark vermeye değer gibi duruyor

ardaaaq

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,193
İsim
Songül
Ben de hep pedinin kumaş olmasından hem de dizaynından dolayı corsair tercih etmeyi düşünüyordum, performans olarak da daha üstünse 220 lira fark vermeye değer gibi duruyor
220tl farka değer mi değmez mi bilemem aynı fiyatta olsalar ben corsair alırdım

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
220tl farka değer mi değmez mi bilemem aynı fiyatta olsalar ben corsair alırdım
Cevaplarınız için teşekkürler hocam, belki başka yazan birileri olur diye biraz daha bekleyeceğim olmadı sipariş vericem artık

burak9956

80+ Bronze
Cevaplarınız için teşekkürler hocam, belki başka yazan birileri olur diye biraz daha bekleyeceğim olmadı sipariş vericem artık
Ses kartlı istersen cloud 2 ve arctis 5 öneririm. 700'e temiz kutulu cloud2 bulabilirsin yalnız c2 daha çok oyun için uygun bir kulaklık genel kullanımda arctis 5 daha mantıklı olur (çünkü bassları daha iyi). Sarı sitede garantili arctis 5'ler 800'den başlıyor pazarlık ile bütçe seviyene indirebilirsin.

Ephy361

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
33
İsim
Efe Kavak
Ses kartlı istersen cloud 2 ve arctis 5 öneririm. 700'e temiz kutulu cloud2 bulabilirsin yalnız c2 daha çok oyun için uygun bir kulaklık genel kullanımda arctis 5 daha mantıklı olur (çünkü bassları daha iyi). Sarı sitede garantili arctis 5'ler 800'den başlıyor pazarlık ile bütçe seviyene indirebilirsin.
Hocam Sarı sitede güvenli ticaret %10 komisyon aldığı için bütçemi fazla aşıyorlar :(:(

burak9956

80+ Bronze
Hocam Sarı sitede güvenli ticaret %10 komisyon aldığı için bütçemi fazla aşıyorlar :(:(
Pazarlıkla halledersiniz hocam, zaten sahibinden'de genelde pazarlık payı bırakıp ilan açıyorlar

Eruyan

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
47
İsim
Emre Eruyan
Merhaba, 2. el ürün alacağım fakat iki ürün arasında kararsız kaldım, kulaklıktan pek anlamam o yüzden yardımınıza ihtiyacım var.
İki ürün de sorunsuz, sadece blackshark void eliteden 220tl daha ucuz. Bu aradaki farkı vermeye değer mi?
Laptopum lenovonun 14 inclik ideapadlerinden biri, o yüzden ses kartı olması daha işime yarar gibi geliyor.
corsair void elite razera göre ses kalitesi daha iyi olur ses kartı oldugu için

Top Bottom