Öneri Razer Blackshark V2X Emin Olamadım

Reaksiyon skoru
64
Razer Blackshark V2X kulaklıktan emin olamadım anc özelliği vs. yok ve kalitesinide çok beğenemedim ama 7.1 aktif ettim sizce iade etsem kabul ederlermi iadeyi.Onun dışında hyper x cloud 3 düşünüyorum nasıldır? Yoksa fazla harcama yapmadan gamepower fujin mi alsam diyorum.

Razer Blackshark V2X kulaklıktan emin olamadım anc özelliği vs. yok ve kalitesinide çok beğenemedim ama 7.1 aktif ettim sizce iade etsem kabul ederlermi iadeyi.Onun dışında hyper x cloud 3 düşünüyorum nasıldır? Yoksa fazla harcama yapmadan gamepower fujin mi alsam diyorum.
3 markayıda kullandım. Gamepower Kizaru, Razer V2X, Cloud 3 Wireless kullandım. Gamepowerin tek eksiği konfor. Diğerlerine göre biraz ağır kalıyor. Kizaru ve fujin ağırlığını karşılaştırırsınız. Onun dışında ses performansı vs. seni memnun eder. V2X bu fiyatlarda biraz pahalı. Ama kalite olarak mutsuz etmez. Cloud 3 ürün 2 gün önce 3300 TL fiyata düştü. F/P olarak en makul ürün. Kulaklığı genelde hijyen ürünü geçtiğinden iade almıyorlar. Amazondan satın aldıysan problemsiz iade alır. Diğerlerinde de şansını deneyebilirsin. Ama iade edemezsen de problem olmaz. Çünkü kötü bir ürün değil.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,663
Üyeler
174,599
Son üye
Mimar_DraculaNecmi
Geri