Ben ses kartı olmadan kullanıyorum gayet iyiKardeşime Razer Blackshark.v2x aldık monster abra a7 v14.2.4 kullanıyor hangi ses kartını kullanmalıyız 500 tlyi geçmemeli veya düz kullansak sorun olurmu
laptopmuBen ses kartı olmadan kullanıyorum gayet iyi
kulaklığın 7.1 falan nasıl ses kasılıyormu daha gelmeid benimkiBen ses kartı olmadan kullanıyorum gayet iyi
dostum 9000 tl ona vereceme gider düz kulaklık alırım?500tl ye alacağın ses kartları pek işe yaramaz laptoptaki ile aynıdır veya daha kötüdür git g6 al
G6 ayrı seviyede stok yokya ondan öyle fiyatlaptopmu
Mesaj otomatik birleştirildi:
kulaklığın 7.1 falan nasıl ses kasılıyormu daha gelmeid benimki
dostum 9000 tl ona vereceme gider düz kulaklık alırım?
Ben ses kartı olmadan kullanıyorum gayet iyi
Bende pc varda bide 4070 laptop alcamsenin laptop nedir kral
asus tuf a17, 7.1 kullanmıyorumsenin laptop nedir kral
neden kullanmıyorsun kullanmadan ses kasılabilirmi?asus tuf a17, 7.1 kullanmıyorum
soundblaster cineama 6+ ile kullanabilirmiyimses kartı alma fxsound indir onunla beraber kullan
7.1 çokda iyi değilneden kullanmıyorsun kullanmadan ses kasılabilirmi?
soundblaster cineama 6+ ile kullanabilirmiyim
ses kasılabiliyormu ama? fps oyunu oynayacağım7.1 çokda iyi değil
tamamdıeusb üzerinden takılan ses kartlarından güzel performans alınmıyo ses kartını ancak masaüstü bilgisayarda anakarta bağlayak kullanılanlardan performans alabilirsin onların sırf sesi iyileştirmek için bir sürü devresı şusu busu var büyük büyük kartlar ancak o seviyede bir şey tatmin edecek düzeyde bir ses performansı verir onun dışında normal jaktan takıp kullanıcan geçicen