Razer BlackShark V2X Tüm Sorunların çözümü tek konu

Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda neyin birçok soruna sebep olduğunu buldum sonuç beni üzse de sorunlarıma çare olmasına sevindim açıkçası.Şimdi gelelim konuya;

Birincisi razer yazılımını kurmayın kurarsanız masaüstü seslerini mikrofon kapalı bile olsa discorda veya ses iletişimi kullandığınız her yere gitmesine sebep oluyor ses kaydedici bile buna dahil bunun yerine ses simgesine sağ tıklayıp uzamsal ses kısmından windows sonic açın.
Mikrofon çalışmama sorunumu çözen bulduğum en güncel driverı veriyorum driver'ı kurup keyfinize bakın. Umarım Razer bu sorunu en kısa zamanda çözer.

Sürücü sürümü 6.0.9305.1 dileyen bu sürümü kendisi bulupta yükleyebilir ben araştırırken sanırım microsoftun kendi sitesinden almıştım çok yere girdim çıktım o yüzden bulamıyorum şuan :)

Virüstotal: https://www.virustotal.com/gui/file...a818f77cdeb3a1d6f32e10fd5fc48f4555f/detection

Öncelikle bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yöneticisine girelim. Driver yükledikten sonra yeniden başlatalım ve bilgisayar açıldığında realtek audio console ayarlarını fotodaki gibi yapalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Realtek Audio Console yüklü olmayanlar buradan yükleyebilir.

Ekler

• adım 1.png
    adım 1.png
    64.5 KB · Hit: 230
  • Adım 2.png
    Adım 2.png
    60.7 KB · Hit: 222
  • Adım 3.png
    Adım 3.png
    15 KB · Hit: 212
  • adım 4.png
    adım 4.png
    27.2 KB · Hit: 218
  • adım 5.png
    adım 5.png
    44.4 KB · Hit: 230
  • Realtek 3.png
    Realtek 3.png
    48.9 KB · Hit: 236
  • Realtek Ayarları 1.png
    Realtek Ayarları 1.png
    52 KB · Hit: 228
  • Realtek ayarları 2.png
    Realtek ayarları 2.png
    68.1 KB · Hit: 230
Son düzenleme:
Şu forum da şu kulaklıkla sıkıntı çekmeyen bir tek benim herhalde. Yinede bir kaç eksiğimi tamamladığım için Teşekkür ederim

Şu forum da şu kulaklıkla sıkıntı çekmeyen bir tek benim herhalde. Yinede bir kaç eksiğimi tamamladığım için Teşekkür ederim
valla herşeyi denedim yazılımı açınca kafayı yiyor bildiğin :) her dinlediğimi arkadaşlarda dinliyor :)

Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda neyin birçok soruna sebep olduğunu buldum sonuç beni üzse de sorunlarıma çare olmasına sevindim açıkçası.Şimdi gelelim konuya;

Birincisi razer yazılımını kurmayın kurarsanız masaüstü seslerini mikrofon kapalı bile olsa discorda veya ses iletişimi kullandığınız her yere gitmesine sebep oluyor ses kaydedici bile buna dahil bunun yerine ses simgesine sağ tıklayıp uzamsal ses kısmından windows sonic açın.
Mikrofon çalışmama sorunumu çözen bulduğum en güncel driverı veriyorum driver'ı kurup keyfinize bakın. Umarım Razer bu sorunu en kısa zamanda çözer.

Sürücü sürümü 6.0.9305.1 dileyen bu sürümü kendisi bulupta yükleyebilir ben araştırırken sanırım microsoftun kendi sitesinden almıştım çok yere girdim çıktım o yüzden bulamıyorum şuan :)

Virüstotal: https://www.virustotal.com/gui/file...a818f77cdeb3a1d6f32e10fd5fc48f4555f/detection

Öncelikle bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yöneticisine girelim. Driver yükledikten sonra yeniden başlatalım ve bilgisayar açıldığında realtek audio console ayarlarını fotodaki gibi yapalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Realtek Audio Console yüklü olmayanlar buradan yükleyebilir.

aygıt yöneticisini açtım diskte var a tıkladım fakat senin ekranına çıkan şeyler bende çıkmıyor

Bugün itibariyle bende pes ettim çünkü ses kaydedici de net çıkan sesim discordda halen rezalet boğuk arkadaşlarıma alay konusu oldum resmen, ürünü garantiye göndereceğim itopya ile görüştüm onlarda zaten aynı şeyi yapıyorlarmış.

Anakart modelinizi öğrenebilir miyim hocam aynı sistem ise driverınızı yedekleyip bana atabilir misiniz bendeki gigabyte b450m s2h

Asus Prime B450M-K AMD B450 Soket AM4 mATX Gaming Anakart
umarım yanlış atmamışımdır driveri silmişim
İlginç bu yazılımı nerden buldun hocam ben bunu kendi sitesinden indiriyordum 4mb bir dosya iniyordu sonradan kendisi indiriyordu kalan dosyaları ama senin attığın direkmen 116 MB diyor

İlginç bu yazılımı nerden buldun hocam ben bunu kendi sitesinden indiriyordum 4mb bir dosya iniyordu sonradan kendisi indiriyordu kalan dosyaları ama senin attığın direkmen 116 MB diyor
bro benim sana attığım instal dan çıkan dosyalar ve instalı kurduktan sonra silmiştim

Ürüne değişim iade hakkı tanındı demekki ürün sorunluymuş konu kilitlenebilir.

Geri