badyguard14
80+
- Reaksiyon skoru
- 7
Arkadaşlar uzun uğraşlar sonucunda neyin birçok soruna sebep olduğunu buldum sonuç beni üzse de sorunlarıma çare olmasına sevindim açıkçası.Şimdi gelelim konuya;
Birincisi razer yazılımını kurmayın kurarsanız masaüstü seslerini mikrofon kapalı bile olsa discorda veya ses iletişimi kullandığınız her yere gitmesine sebep oluyor ses kaydedici bile buna dahil bunun yerine ses simgesine sağ tıklayıp uzamsal ses kısmından windows sonic açın.
Mikrofon çalışmama sorunumu çözen bulduğum en güncel driverı veriyorum driver'ı kurup keyfinize bakın. Umarım Razer bu sorunu en kısa zamanda çözer.
Sürücü sürümü 6.0.9305.1 dileyen bu sürümü kendisi bulupta yükleyebilir ben araştırırken sanırım microsoftun kendi sitesinden almıştım çok yere girdim çıktım o yüzden bulamıyorum şuan
Virüstotal: https://www.virustotal.com/gui/file...a818f77cdeb3a1d6f32e10fd5fc48f4555f/detection
Öncelikle bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yöneticisine girelim. Driver yükledikten sonra yeniden başlatalım ve bilgisayar açıldığında realtek audio console ayarlarını fotodaki gibi yapalım.
Realtek Audio Console yüklü olmayanlar buradan yükleyebilir.
Birincisi razer yazılımını kurmayın kurarsanız masaüstü seslerini mikrofon kapalı bile olsa discorda veya ses iletişimi kullandığınız her yere gitmesine sebep oluyor ses kaydedici bile buna dahil bunun yerine ses simgesine sağ tıklayıp uzamsal ses kısmından windows sonic açın.
Mikrofon çalışmama sorunumu çözen bulduğum en güncel driverı veriyorum driver'ı kurup keyfinize bakın. Umarım Razer bu sorunu en kısa zamanda çözer.
Sürücü sürümü 6.0.9305.1 dileyen bu sürümü kendisi bulupta yükleyebilir ben araştırırken sanırım microsoftun kendi sitesinden almıştım çok yere girdim çıktım o yüzden bulamıyorum şuan

Driver Realtek Güncel
MediaFire is a simple to use free service that lets you put all your photos, documents, music, and video in a single place so you can access them anywhere and share them everywhere.
www.mediafire.com
Öncelikle bilgisayarıma sağ tıklayıp aygıt yöneticisine girelim. Driver yükledikten sonra yeniden başlatalım ve bilgisayar açıldığında realtek audio console ayarlarını fotodaki gibi yapalım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Realtek Audio Console yüklü olmayanlar buradan yükleyebilir.
Realtek Audio Control - Microsoft Store’da resmi uygulama
"Realtek Audio Control", Realtek Audio Codec ile en iyi ses deneyimini sağlar. Bu Uygulamada ses aygıtı efektlerini ve tüm ses aygıtı ayarlarını yapabilirsiniz.
www.microsoft.com
Ekler
Son düzenleme: