Neler Yeni

Yardım Razer blacksharkv2 x kulaklık ses sorunu

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
kadınlar,spor,teknoloji
Heh zaten siyahta kalıcak
Diğerini seçersen iki tane 7.1 i aynı anda açmış oluyorsun bende çok yaşadım aynı problemi sonradan kendim çözdüm
Mesaj otomatik birleştirildi:

Dostum bu kulaklığı 2020 den beri kullanıyorum sorunu çözmek çok basit ses çıkışını cihazın ses kartı olarak seçiyorsun bitiyor
nasıl yani hocam

Diğerini seçersen iki tane 7.1 i aynı anda açmış oluyorsun bende çok yaşadım aynı problemi sonradan kendim çözdüm

Dostum bu kulaklığı 2020 den beri kullanıyorum sorunu çözmek çok basit ses çıkışını cihazın ses kartı olarak seçiyorsun bitiyor
hocam ben ordak 7.1i aygıt yöneticisnden kaldırdım çözemeyince nasıl geri yüklerim şimdi

hocam?

Son düzenleme:

Sansar Salvo

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
982
İsim
Fettah Özalp
İlgilendiği Kategoriler
Video oyunları ve Monitörler
bunu bilmeyen var mı sence, harici neler yaşadım birşeyler biliyorumki konuşuyorum bende 2021 den beri kullanıyorum.

hocam iade edebilirmiyim artik bilmiyorum 2. elden satarım en kötü
varmı onerdiginiz baska bi kulaklık
steelseries nova1

OrnFox

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
63
İsim
Berkant Mercan
dolby atmos ile 7.1 kullan düzelir

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
kadınlar,spor,teknoloji
bunu bilmeyen var mı sence, harici neler yaşadım birşeyler biliyorumki konuşuyorum bende 2021 den beri kullanıyorum.

steelseries nova1
19unda itopyadan almıştım resmi tatilden sonra iletşime geçicem

dolby atmos ile 7.1 kullan düzelir
nerden indiricem

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Atakan AKTAŞ
nasıl yani hocam

hocam ben ordak 7.1i aygıt yöneticisnden kaldırdım çözemeyince nasıl geri yüklerim şimdi

hocam?
Dostum o siyah ile yuvarlak içine aldığını seçip razerın yazılımından 7.1 i aç 7.1 şekilde oyununu oyna bu kadar

nasıl yani hocam

hocam?
şimdi denetım masası ses sıldıgın yere gel oraya. Sag tık devre dısı bırakılmıs aygıtları goster de, sol aşağıda ozellıkler var. Orada etkınlestır falan olur.

Son düzenleme:

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
kadınlar,spor,teknoloji
Dostum o siyah ile yuvarlak içine aldığını seçip razerın yazılımından 7.1 i aç 7.1 şekilde oyununu oyna bu kadar

şimdi denetım masası ses sıldıgın yere gel oraya. Sag tık devre dısı bırakılmıs aygıtları goster de, sol aşağıda ozellıkler var. Orada etkınlestır falan olur.
olmadi hocam

zaten eger bi problem olmasaydi gelirdim buraya bilerek yaptigim bisey degil 3. bu yeter artik yani

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Atakan AKTAŞ
olmadi hocam

zaten eger bi problem olmasaydi gelirdim buraya bilerek yaptigim bisey degil 3. bu yeter artik yani
O zman şuradan bul şimdi ayarlar>sistem>ses sonra en başta çıkış kısmı var zaten görürsün orayı yeni bir çıkış cihazı eşleştir diyor ordan kablosuz ekran ve takma birimine bas çıkarsa seç o bildiğin ses çıkışını

Aynı sorunu bende ilk yazılımını indirdiğimde yaşamıştım. Sonra 2 gün falan uğraşıp çözdüm oyuna girince yazılımdan 7.1 i açmadan önce cihazın kendi orijinal sesini seçip sonra yazılımdan 7.1 i açıyordum 3 yıl falan mis gibi kullandım hala sıfırdan farksızdı 2 ay önce sattım gayet iyi bir kulaklık fiyatının hakkını veriyor sapına kadar

hercul2s

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
12
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
kadınlar,spor,teknoloji
O zman şuradan bul şimdi ayarlar>sistem>ses sonra en başta çıkış kısmı var zaten görürsün orayı yeni bir çıkış cihazı eşleştir diyor ordan kablosuz ekran ve takma birimine bas çıkarsa seç o bildiğin ses çıkışını

Aynı sorunu bende ilk yazılımını indirdiğimde yaşamıştım. Sonra 2 gün falan uğraşıp çözdüm oyuna girince yazılımdan 7.1 i açmadan önce cihazın kendi orijinal sesini seçip sonra yazılımdan 7.1 i açıyordum 3 yıl falan mis gibi kullandım hala sıfırdan farksızdı 2 ay önce sattım gayet iyi bir kulaklık fiyatının hakkını veriyor sapına kadar

hocam ben bu kulaklığı aldığımdan beri 1 kere pcyi formatladım aynı probdan ötürü bi kerede geri yükleme yaptım ama artık yeter yani bıktırdı 3. bu Allahın hakkı üçtür derler eyvallah iyi hoş kulaklıkda çok uğraştırdı ilk aldığımdada seri numarasında problem çıkmıştı bundan önce monster vardı oda sözde 7.1di tak çıkar direk kullanıyodum bunda bide driverle uğraşıyoruz

steelseries nova1
hocam varmı başka öneriniz

Ekler

• Ekran görüntüsü 2025-04-02 211906.png
    Ekran görüntüsü 2025-04-02 211906.png
    237.1 KB · Hit: 1
Son düzenleme:

SencerSof

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
296
İsim
Atakan AKTAŞ

hocam ben bu kulaklığı aldığımdan beri 1 kere pcyi formatladım aynı probdan ötürü bi kerede geri yükleme yaptım ama artık yeter yani bıktırdı 3. bu Allahın hakkı üçtür derler eyvallah iyi hoş kulaklıkda çok uğraştırdı ilk aldığımdada seri numarasında problem çıkmıştı bundan önce monster vardı oda sözde 7.1di tak çıkar direk kullanıyodum bunda bide driverle uğraşıyoruz

hocam varmı başka öneriniz
valla knkm başka bişi gelmiyor aklıma bende senin gibi kurcalarken silmiştim aygıtı ama sonra kurcaladım geri etkinleştirdim orda duruyordu bi tuşla geri çalıştırmıştım hatırlıyorum. kurcala bulursun. ondan sonra dediğim gibi uzamsal ses yerine normal olanı seç yazılım hiçbir sorun çıkartmaz halletmiş olursun

Top Bottom