❌İndirim Bitti! Razer BlackWidow V3 1999TL

Bu modelde yay sesi mi vardı?

v4x kullanmadım ama düz v4 kullandım v4 te çok daha minimaldi duyamıyodum çok ama v4 serisi genel olarak eski seriye göre malzeme ve switch kalitesi olarak çok çok daha iyi ben kendi v4 klavyemi razer orange switchlere çevirdim çok çok daha iyi oldu v4x almayı düşünüyorsanız satabilirim elimdeki klavyeyi ek olarak blackwidow elite blackwidow v3 pro blackwidow ultimate 2016 kullandım hepsi green switchti hepsinde bir yay sesi duyuyorsunuz ama v4 te baya minimal olmuş

v4x kullanmadım ama düz v4 kullandım v4 te çok daha minimaldi duyamıyodum çok ama v4 serisi genel olarak eski seriye göre malzeme ve switch kalitesi olarak çok çok daha iyi ben kendi v4 klavyemi razer orange switchlere çevirdim çok çok daha iyi oldu v4x almayı düşünüyorsanız satabilirim elimdeki klavyeyi ek olarak blackwidow elite blackwidow v3 pro blackwidow ultimate 2016 kullandım hepsi green switchti hepsinde bir yay sesi duyuyorsunuz ama v4 te baya minimal olmuş
Aldım hocam zaten gelmesini bekliyorum.

bu mu alınır yoksa corsair k60 pro tkl mi daha iyidir sizce

bu mu alınır yoksa corsair k60 pro tkl mi daha iyidir sizce
ikisi farklı tarzda ürünler hocam yazdığınız klavye optik bu klavye klasik mekanik razer sevmeme rağmen corsair alırdım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,151,584
Üyeler
183,139
Son üye
dteahmet
Geri