hunstman daha iyi hocam.tartışma meselesi ve zevk tabiiki ama çogunlugun bu klavyeler arasında hunstman sevdigini araştırarak görebilirsinkemove snowfox 61
gk61
mk61
akko 3061
daha sayayim mi
hunstman daha iyi hocam.tartışma meselesi ve zevk tabiiki ama çogunlugun bu klavyeler arasında hunstman sevdigini araştırarak görebilirsinkemove snowfox 61
gk61
mk61
akko 3061
daha sayayim mi
huntsmanin bunlardan daha iyi yanlarini soyler misinhunstman daha iyi hocam.tartışma meselesi ve zevk tabiiki ama çogunlugun bu klavyeler arasında hunstman sevdigini araştırarak görebilirsin
cogunluk dedigin de turkler ayrica global kesime hic bakmiyorsun heraldehunstman daha iyi hocam.tartışma meselesi ve zevk tabiiki ama çogunlugun bu klavyeler arasında hunstman sevdigini araştırarak görebilirsin
kanka ne alaka global globalde attıgın klavyeler çok mu begeniliyo niye takılıyosun bu kadar hocam kendin de açmışsın ztaen hunstman mini konusu kendin almadın diye millete kötülemenin bi anlamı yok tamam daha iyisi de varsa adama zaten razer daha iyi olurmuşhuntsmanin bunlardan daha iyi yanlarini soyler misin
Mesaj otomatik birleştirildi:
cogunluk dedigin de turkler ayrica global kesime hic bakmiyorsun heralde
sanırım blackwidow ama emin değilim ışıklandırma , bilek desteği , full size , yeşil switchler(ama sesi kötü gibi geliyor incelemede) 1000 tl üstü para vermişkende memnun kalmak istiyor insanşahsen daha iyidir veya değildir bilmiyorum fakat huntsman mini kullandım gayet rahat ve şık bir klavye olduğunu söyleyebilirim. Alacak arkadaş da zaten razer ekipmanlarının olduğunu söyledi bence gayet mantıklı alması. razer synapse üzerinden rgb sync eder kullanır. Aşırı takılmamak lazım bence
istiyosan xpg summonner red switch modeline bakabilirsinsanırım blackwidow ama emin değilim ışıklandırma , bilek desteği , full size , yeşil switchler(ama sesi kötü gibi geliyor incelemede) 1000 TL üstü para vermişkende memnun kalmak istiyor insan
xpg summonner ı çok beğeniyorum tasarım olarak ama red switch ilgimi çekmiyor tactical yada clicky daha çok seviyorum ve o tarz oyunlar oynuyorumistiyosan xpg summonner red switch modeline bakabilirsin
bendeki blue switch olanı daha ucuz ayrıca isterseniz tercih edebiirsinizxpg summonner ı çok beğeniyorum tasarım olarak ama red switch ilgimi çekmiyor tactical yada clicky daha çok seviyorum ve o tarz oyunlar oynuyorum
evet cok begeniliyo arastirmayip gelip benle konusuyosun git azcik reddit e sunuclarda yazi oku forumlara gir bak bakalim insanlar neleri seviyomus git global incelemeleri izle ondan sonra gel benle konuskanka ne alaka global globalde attıgın klavyeler çok mu begeniliyo niye takılıyosun bu kadar hocam kendin de açmışsın ztaen hunstman mini konusu kendin almadın diye millete kötülemenin bi anlamı yok tamam daha iyisi de varsa adama zaten razer daha iyi olurmuş
hocam sadece razer almayacaksanizxpg summonner ı çok beğeniyorum tasarım olarak ama red switch ilgimi çekmiyor tactical yada clicky daha çok seviyorum ve o tarz oyunlar oynuyorum
razer istememin sebebi markayı sevmem ve setup razer çirkin durmazmı arada farklı bişey Kraken TE ve Viper Ultimate kullanıyorum şuanevet cok begeniliyo arastirmayip gelip benle konusuyosun git azcik reddit e sunuclarda yazi oku forumlara gir bak bakalim insanlar neleri seviyomus git global incelemeleri izle ondan sonra gel benle konus
hocam sadece razer almayacaksaniz
tk68 almani siddetle oneririm cok performansli klavye ve xda profil tuslar cok guzel
GAMAKAY TK68 Mekanik Klavye 68 Tuş Üçlü Bağlantı Kablolu Type-C / BT5.0 / 2.4G Kablosuz Alıcılı Gateron Anahtar XDA Profili PBT Tuş Kapakları Sıcak Takılabilir RGB Oyun Klavyesi
Yalnızca US$109.99, en iyi GAMAKAY TK68 Mekanik Klavye, kablolu Type-C, BT5.0 veya 2.4G kablosuz alıcılı 68 tuşlu üçlü mod bağlantı klavyesidir. Gateron anahtarı, XDA profili PBT tuş başlıkları, çalışır durumda değiştirilebilir RGB oyun klavyesi içerir. online satış mağazasını toptan fiyata...tr.banggood.com
benim türkiyede bulduğum razer klavyelerde belli hani ya Blackwidow v3 yada huntsman mini küçük klavye kullanmadım bilmiyorum ve baya küçük gibi duruyo incelemede kulaklığım daha büyük nerdeyse Blackwidowunda sanki sesi V2 V1 e göre daha kötü tiz yada farklı gibi yorumlayamıyorum sadece garip geliyorevet cok begeniliyo arastirmayip gelip benle konusuyosun git azcik reddit e sunuclarda yazi oku forumlara gir bak bakalim insanlar neleri seviyomus git global incelemeleri izle ondan sonra gel benle konus
tk68 almani siddetle oneririm cok performansli klavye ve xda profil tuslar cok guzel
GAMAKAY TK68 Mekanik Klavye 68 Tuş Üçlü Bağlantı Kablolu Type-C / BT5.0 / 2.4G Kablosuz Alıcılı Gateron Anahtar XDA Profili PBT Tuş Kapakları Sıcak Takılabilir RGB Oyun Klavyesi
Yalnızca US$109.99, en iyi GAMAKAY TK68 Mekanik Klavye, kablolu Type-C, BT5.0 veya 2.4G kablosuz alıcılı 68 tuşlu üçlü mod bağlantı klavyesidir. Gateron anahtarı, XDA profili PBT tuş başlıkları, çalışır durumda değiştirilebilir RGB oyun klavyesi içerir. online satış mağazasını toptan fiyata...tr.banggood.com
razer huntsman te bulabilirseniz onu da alabilirsinizrazer istememin sebebi markayı sevmem ve setup razer çirkin durmazmı arada farklı bişey Kraken TE ve Viper Ultimate kullanıyorum şuan
hocam razerin analog klavyeleri var onlardan bulabilirseniz onu da alabilirsinizrazer istememin sebebi markayı sevmem ve setup razer çirkin durmazmı arada farklı bişey Kraken TE ve Viper Ultimate kullanıyorum şuan
benim türkiyede bulduğum razer klavyelerde belli hani ya Blackwidow v3 yada huntsman mini küçük klavye kullanmadım bilmiyorum ve baya küçük gibi duruyo incelemede kulaklığım daha büyük nerdeyse Blackwidowunda sanki sesi V2 V1 e göre daha kötü tiz yada farklı gibi yorumlayamıyorum sadece garip geliyor
sanırım v3 alıcam ama içimde ukde kaldı gibi hissediyorum ne biliyim aldıktan sonra unutmazsam buraya yada farklı bi konuda deneyimlerimi anlatırımrazer huntsman te bulabilirseniz onu da alabilirsiniz
razerin çok klavyesi var hocam da türkiyede YOK hiçbiri YOK neden bilmiyorum önceden böyle değildirazer huntsman te bulabilirseniz onu da alabilirsiniz
hocam razerin analog klavyeleri var onlardan bulabilirseniz onu da alabilirsiniz
tamam kanka oyledirevet cok begeniliyo arastirmayip gelip benle konusuyosun git azcik reddit e sunuclarda yazi oku forumlara gir bak bakalim insanlar neleri seviyomus git global incelemeleri izle ondan sonra gel benle konus
v3 alıcaksan bence hunstman al hocam daha mantıklısanırım v3 alıcam ama içimde ukde kaldı gibi hissediyorum ne biliyim aldıktan sonra unutmazsam buraya yada farklı bi konuda deneyimlerimi anlatırım
razerin çok klavyesi var hocam da türkiyede YOK hiçbiri YOK neden bilmiyorum önceden böyle değildi