Arkadaşlar 1-2 gün önce aldığım klavyeden bazı yerlerinden yay sesi geliyor.Örneğin Shift,Capslock,enter,6 tuşu takır takır yazarken o yay sesi geliyor ve değişim yapmak istiyorum.Sizce yaparlar mı ? Kutusu faturası herşeyi duruyor.
Değişim yapılmaz. Bazı mekanik klavyelerde bu yay sesi var. Siz istiyorsanız şansınızı deneyin ama bir şey çıkmaz. Yay sesi herhangi bir bozukluk anlamına gelmiyor genelde.Arkadaşlar 1-2 gün önce aldığım klavyeden bazı yerlerinden yay sesi geliyor.Örneğin Shift,Capslock,enter,6 tuşu takır takır yazarken o yay sesi geliyor ve değişim yapmak istiyorum.Sizce yaparlar mı ? Kutusu faturası herşeyi duruyor.
Değişim UygulamasıDeğişim yapılmaz. Bazı mekanik klavyelerde bu yay sesi var. Siz istiyorsanız şansınızı deneyin ama bir şey çıkmaz. Yay sesi herhangi bir bozukluk anlamına gelmiyor genelde.
Hocam değiştirin ama hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Yenisinde de olabilir. Eğer iade etmeyecekseniz şansınızı deneyin.Değişim Uygulaması
Burda böyle yazıyor ama klavyede bariz bi yay sesi var olmaz mı yani boşa mı gitmiş olurum ?
- Teknosa mağazalarından ve Teknosa.com'dan satın aldığınız ürününüzü “kullanmış olsanız dahi” 1 ay içerisinde (30 gün) değiştirebilirsiniz.
- Memnuniyet değişimi uygulamasından sadece 1 kez faydalanabilirsiniz.
- Teknosa.com'dan satın aldığınız ürününüzün değişim işlemi için size en yakın Teknosa mağazasını ziyaret edebilirsiniz.
- Değişim yapılan ürün yerine aynı ürün grubundan yeni bir ürün satışı (en az ilk ürün tutarında) yapılmalıdır.
Aslında iade etmeyi de düşünüyorum.Çok ses çıkartıyo ne önerebilirisiniz ? Bütçe 2K.Blackwidow almayın direk
Gamakay mk61 kemove k68 veya akko 3087 idi sanırımAslında iade etmeyi de düşünüyorum.Çok ses çıkartıyo ne önerebilirisiniz ? Bütçe 2K.
Hocam daha bilindik markalar olsa servisine hızlı bi şekilde ulaşabileceğim büyük markalar asus vs.Gamakay mk61 kemove k68 veya akko 3087 idi sanırım
Büyük markalar alıyorsun da ne oluyor yay sesi çıkarıyor 2 güne hocam. Adam gibi bisey al en azından bozulmadan kullanirsin.Hocam daha bilindik markalar olsa servisine hızlı bi şekilde ulaşabileceğim büyük markalar asus vs.
Marka, cart curt bi kenara at şu klavyeyi şu fiyata kaçırma.Aslında iade etmeyi de düşünüyorum.Çok ses çıkartıyo ne önerebilirisiniz ? Bütçe 2K.