kullanım kaynaklıdır ben 6 aydır kullanıyorum sorun yok birde mouse vuran kıran biriyimBu modeli tavsiye etmem kullandım 2 ay civarında scroll bozulmuştu, kaydırma yapılan yönün zıttına atlama yapıyordu.
Bana gelen fare sorunluydu o zaman zaten oyunda oynamam çokkullanım kaynaklıdır ben 6 aydır kullanıyorum sorun yok birde mouse vuran kıran biriyim
fps oyuncularına dayanmıyor muhtemelen sorun yaşayanlar o taraftan hepTekerleği kronik sorunlu
Hocam bende viper mini kullanıyorum benimde orta tekerleğim bozuk bu razerlarda kronik sorun sanırım ama bu cobrayı almayı düşünüyorum amazon olması mantıklı garanti ve değişim konusunda çok iyiler alsam mı sizcefps oyuncularına dayanmıyor muhtemelen sorun yaşayanlar o taraftan hep
Kronik mi değil mi bilmiyorum bende hem cobra hem pro var sorun yaşamadım bence bu fiyata Rival 3 almaktan iyidir daha düşmez gibi.Hocam bende viper mini kullanıyorum benimde orta tekerleğim bozuk bu razerlarda kronik sorun sanırım ama bu cobrayı almayı düşünüyorum amazon olması mantıklı garanti ve değişim konusunda çok iyiler alsam mı sizce
Nzxt Lift 2 kaçırma hocam o daha iyi şahsenHocam bende viper mini kullanıyorum benimde orta tekerleğim bozuk bu razerlarda kronik sorun sanırım ama bu cobrayı almayı düşünüyorum amazon olması mantıklı garanti ve değişim konusunda çok iyiler alsam mı sizce