Neler Yeni

🔥İndirim 🔥Razer Cobra Pro Kablosuz 1999 TL 🔥Tekrar İndirimde

mert103

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mert
arkadaşlar selamlar, ürün elime ulaştı. kafam karışık bilmiyorum ya viper ultimate'den ne kadar iyi. Cobra pro daha küçük bi kere, ya aynı ağrılıkta ya da daha ağır emin olamadım ve çok tok. Tıklaması, tuşları genel olarak daha tok bir ürün o fark hissediliyor. Elimdeki mouse'dan geçmek için bir sebep var mı emin olamadım gamer değilim sensör falan çok anlamıyorum. belki şarj süresi için olabilir gibi. daha küçük olması bi tık moralimi bozdu küçük mouselar sevmiyorum. yanında bi de 3 aylık game pass kodu göndermişler.

Ekler

• c9dcde1c-a667-4905-bfac-10ab4008a3ed.jpg
    c9dcde1c-a667-4905-bfac-10ab4008a3ed.jpg
    117.3 KB · Hit: 144

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,390
İsim
Oğuz
arkadaşlar selamlar, ürün elime ulaştı. kafam karışık bilmiyorum ya viper ultimate'den ne kadar iyi. Cobra pro daha küçük bi kere, ya aynı ağrılıkta ya da daha ağır emin olamadım ve çok tok. Tıklaması, tuşları genel olarak daha tok bir ürün o fark hissediliyor. Elimdeki mouse'dan geçmek için bir sebep var mı emin olamadım gamer değilim sensör falan çok anlamıyorum. belki şarj süresi için olabilir gibi. daha küçük olması bi tık moralimi bozdu küçük mouselar sevmiyorum.

Biri 650 IPS diğeri 750 IPS.
400 den fazla IPS değerinde fark hissedemezken 650 ile 750 arasında zaten hiç hissedemezsin.
Tek fark bu yüzden 1000hz ile 4000hz oluyor fakat dünyanın en iyi oyuncuları bile 1000hz ile oynuyorken 4000hz çok da gerekli değil.
Donanım donanımdır açısından bakılırsa 2000 iyi fiyat alanlar şanslı. Ben de almamış olsam alırdım bunu ama küçük olması kötü olmuş.

mert103

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
27
İsim
mert
@Matt Murdock valla hocam bilemedim açıkçası ya ben o ıps falan ya da hz olaylarını çok bilmiyorum. iyi ürünler kullanmaya çalışıyorum ara ara oyun oynayan birisiyim sadece güzel ürünler kullanmak hoşuma gidiyor. cobra pro bence daha kaliteli hissettiriyor o bariz belli sağlam bir ürün gibi tok böyle lakin küçük işte. oyun oynayanlar belki küçük olmasını daha çok sever daha akıyor gibi mouse pad üzerinde ama ağırlığı da var hafif mouse değil. bilemedim iade etsem mi etmesem mi karasız kaldım.

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,390
İsim
Oğuz
@Matt Murdock valla hocam bilemedim açıkçası ya ben o ıps falan ya da hz olaylarını çok bilmiyorum. iyi ürünler kullanmaya çalışıyorum ara ara oyun oynayan birisiyim sadece güzel ürünler kullanmak hoşuma gidiyor. cobra pro bence daha kaliteli hissettiriyor o bariz belli sağlam bir ürün gibi tok böyle lakin küçük işte. oyun oynayanlar belki küçük olmasını daha çok sever daha akıyor gibi mouse pad üzerinde ama ağırlığı da var hafif mouse değil. bilemedim iade etsem mi etmesem mi karasız kaldım.

Ultimate 74 gram, Cobra Pro ise 77 gram. Aralarında 3 gram var fazla değil. 70 gram civarı çok ağır değil ki 100 gram üstü oyuncu mouselar var. Elbette 40-50 gramlar da var ama çok ağır hissettirmiyor. Küçüklüğüne bir şey diyemem. Viper Ultimate bana göre tam, daha küçüğünü kullanamam büyük ihtimal.

Yeşil olan Ultimate, kırmızı olan Cobra Pro.
Tutuşta parmaklarınız mouse önüne sarkmıyorsa bence problem değil. Gerisi sizin kararınız. Yine de 2000 güzel fiyat.

sdgsdggsd.PNG

sdggsdsgd.PNG

Son düzenleme:

Akhiore

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
664
İsim
Oğuzhan Aktaş
İlgilendiği Kategoriler
Sıcak fırsatlar
arkadaşlar selamlar, ürün elime ulaştı. kafam karışık bilmiyorum ya viper ultimate'den ne kadar iyi. Cobra pro daha küçük bi kere, ya aynı ağrılıkta ya da daha ağır emin olamadım ve çok tok. Tıklaması, tuşları genel olarak daha tok bir ürün o fark hissediliyor. Elimdeki mouse'dan geçmek için bir sebep var mı emin olamadım gamer değilim sensör falan çok anlamıyorum. belki şarj süresi için olabilir gibi. daha küçük olması bi tık moralimi bozdu küçük mouselar sevmiyorum. yanında bi de 3 aylık game pass kodu göndermişler.
Gamepass kodu umarım banada gelir tam gamepass alacaktım iyiki almamışım bu arada küçük mousa alışınca büyük daha zor kullanılıyor.Bende küçük mouse kullanamıyordum taki viper mini ile tanışana kadar şimdi buna geçeceğim bakalım umarım büyük ve ağır gelmez en kötü yedekte tutarsınız

Matt Murdock

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,390
İsim
Oğuz
deadtshader v 3 den iyi mi?
Oyunlarda 8000hz desteği olmadığını göz önünde bulundurarak Cobra Pro daha iyi oluyor çünkü kablosuz. Pro modeliyle de kıyaslayınca biri 1000hz biri 4000.

Kıvanç🖱️

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Kıvanç
İlgilendiği Kategoriler
Donanım, Çevre Birimleri, Sistem Toplama, İndirimler
1695727524170.jpeg

Reis 🐍 ulaştı bana da hadi bakalım hayırlısı

Top Bottom